- the mad hatter's girl. vanity fair;
Брой мнения : 2073 Рок точки : 2134 Регистриран на : 02.07.2009 Age : 27 Местожителство : София
| Заглавие: Бионсе срещу Лейди Гага на наградите на MTV Сря Авг 05, 2009 9:50 pm | |
| Бионсе срещу Лейди Гага на наградите на MTV
Музикалните икони Бионсе и Лейди Гага ще се състезават за титлата "поп кралица" за 2009 г. на музикалните видео награди на MTV, след като и двете ще се явят на церемонията с по 9 номинации.
"Single Ladies" на Бионсе и "Poker Face" на Лейди Гага ще си оспорват наградите с "We Made You" на Еминем, "Love Lockdown" на Канйе Уест и носителката на наградата за 2008 г. Бритни Спиърс, която е номинирана за хит сингъла й "Womanizer".
Бионсе и Лейди Гага ще се конкурират и в категорията "Най-добро женско видео" и "Най-добро поп видео". В тази категория техен съперник е и Спиърс, която се надява да продължи тройната си победа от церемонията през 2008 г. с общо седем номинации.
Рап противниците Еминем и Канйе Уест са един срещу друг в "Най-добро мъжко видео" и "Най-добро хип-хоп видео", допълва БГНЕС.
Връчването на тазгодишните награди ще се състои на церемония в Ню Йорк на 13 септември. На сцената ще се качат Green Day, Тейлър Суифт, Пинк и Muse. Кредит: Слава | |
|
БетС "Tick Tock on the clock"
Брой мнения : 1844 Рок точки : 1871 Регистриран на : 22.01.2009
| Заглавие: Re: Бионсе срещу Лейди Гага на наградите на MTV Сря Авг 05, 2009 9:57 pm | |
| Аз съм за Бионсе-твърдо.Гага направи много, но Бионсе направи още повече!!!Бионсе, направи двоен албум, участва във филм, направи много парчета, които бяха на върха на классациите.Освен това, е и на 1 място в класацията за най-богати млади музиканти със големите $87 милиона!! | |
|
albenii Admin
Брой мнения : 3921 Рок точки : 5133 Регистриран на : 01.03.2009 Age : 29 Местожителство : Етрополе
| Заглавие: Re: Бионсе срещу Лейди Гага на наградите на MTV Сря Авг 05, 2009 10:34 pm | |
| - betty_jonas написа:
- Аз съм за Бионсе-твърдо.Гага направи много, но Бионсе направи още повече!!!Бионсе, направи двоен албум, участва във филм, направи много парчета, които бяха на върха на классациите.Освен това, е и на 1 място в класацията за най-богати млади музиканти със големите $87 милиона!!
И Бионсе и Гага се трудиха много,но и аз съм за Бионсе - твърдо.Смятам,че Бионсе напълно си е заслужила всички номинации и дано вземе награди.. | |
|
littlequeenn жiк-так^^
Брой мнения : 3039 Рок точки : 3212 Регистриран на : 11.07.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Бионсе срещу Лейди Гага на наградите на MTV Чет Авг 06, 2009 12:24 am | |
| Бионсе повече заслужава от колкото Гага...Се пак Гага не е нещо повече от Бионсе... | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Бионсе срещу Лейди Гага на наградите на MTV | |
| |
|