- the mad hatter's girl. vanity fair;
Брой мнения : 2073 Рок точки : 2134 Регистриран на : 02.07.2009 Age : 27 Местожителство : София
| Заглавие: Лейди ГаГа загуби любовта заради славата Сря Авг 05, 2009 9:58 pm | |
| Лейди ГаГа загуби любовта заради славата
Бързо споходилата я слава бе виновна за прекъсването на връзката на нашумялата Лейди Гага.
"Ако в началото на кариерата ми някой ми бе обяснил какво отнема успехът, вероятно щях да помисля два пъти", коментира тя. "Сега знам, че трябваше да избирам между славата и любовта", каза певицата. "Двете очевидно не вървят заедно", заключи Лейди ГаГа.
Сега поп певицата се чувства нещастна и е обзета от носталгия, след като неотдавна се раздели с приятеля си. Тя бе обвързвана с мъж, известен като Стийди.
Наскоро 23-годишната певица загатна, че с връзката й е свършено, заявявайки пред репортери, че е самотно момиче.
"Сега тъгувам и по Ню Йорк", разказа още Лейди ГаГа. "Не мога да опиша колко много ми липсва този град. Обичам всичко в Ню Йорк - бетона, баровете, семейството ми и приятелите", допълни изпълнителката на "Poker Face". Кредит: Слава | |
|
Music_Girl_Alex * In Love~G. *
Брой мнения : 1086 Рок точки : 1158 Регистриран на : 15.05.2009
| |
shopping_mania4ka Nick Jonas Lover
Брой мнения : 2070 Рок точки : 2134 Регистриран на : 28.06.2009 Age : 27 Местожителство : Vidin
| Заглавие: Re: Лейди ГаГа загуби любовта заради славата Нед Авг 16, 2009 4:55 am | |
| | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Лейди ГаГа загуби любовта заради славата | |
| |
|