| Вицове и смешни истории | |
|
+24shopping_mania4ka Music_Girl_Alex aLeXx - llevame albenii chelssie; oxie. Obsessed Music_fan Spainlove MileyCyrus P!NK supernational hayden` rihannahard adeto_pk xCole Obsessedx gossipgirl~ БетС Sъnshиnе eddy jb love Delena l0ve_ 28 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
l0ve_
Брой мнения : 8 Рок точки : 0 Регистриран на : 19.01.2009 Age : 29 Местожителство : София
| Заглавие: Вицове и смешни истории Пон Яну 19, 2009 7:49 pm | |
| Който знае смешни вицове или истории да пише тук | |
|
| |
Delena
Брой мнения : 9 Рок точки : 0 Регистриран на : 20.01.2009
| Заглавие: Re: Вицове и смешни истории Вто Яну 20, 2009 4:13 am | |
| Една блондинка учавствала в ТV игра(подобно на Стани Богат).Поискала да използва обади се на приятел.Обадила се и попитала приятелят си кой от 2-та жокера да използва :P Надявам се да ви е харесал и да сте го чатнали. | |
|
| |
jb love J****
Брой мнения : 28 Рок точки : 0 Регистриран на : 14.01.2009 Age : 28 Местожителство : sofia
| Заглавие: Re: Вицове и смешни истории Съб Яну 24, 2009 5:55 pm | |
| Преди сватбата:
ТОЙ: Ура! Най-после! Едва дочаках! ТЯ: Да си ходя ли? ТОЙ: Не, даже не си и помисляй за това! ТЯ: Обичаш ли ме? ТОЙ: Разбира се! ТЯ: Някога изневерявал ли си ми? ТОЙ: Не, как въобще ти хрумна? ТЯ: Ще ме целунеш ли? ТОЙ: ДА! ТЯ: Ще ме биеш ли? ТОЙ: В никакъв случай! ТЯ: Може ли да ти вярвам?
След сватбата - четете отдолу нагорe
:D :D :D :D :D :D :D :D | |
|
| |
eddy Admin
Брой мнения : 1035 Рок точки : 1042 Регистриран на : 14.01.2009 Age : 31 Местожителство : Програма "Спаси Форума"
| Заглавие: Re: Вицове и смешни истории Сря Фев 18, 2009 1:26 am | |
| :D :D :D оОо тоя е много як .... | |
|
| |
Sъnshиnе JO***
Брой мнения : 85 Рок точки : 66 Регистриран на : 21.02.2009 Age : 29 Местожителство : Varna
| Заглавие: Re: Вицове и смешни истории Пон Фев 23, 2009 3:49 pm | |
| ето и от мен: Хванал си Бил Гейтс златната рибка и тя му казала: - Пусни ме и ще ти изпълня едно желание. - Добре. Искам да владея цялата ей тази територия - и й показал някаква карта. - Аааа, така не може, дай нещо по-изпълнимо... - Добре. Искам Windows да няма бъгове. - Абе... я дай да погледна тая карта... :D :D _________________ | |
|
| |
eddy Admin
Брой мнения : 1035 Рок точки : 1042 Регистриран на : 14.01.2009 Age : 31 Местожителство : Програма "Спаси Форума"
| Заглавие: Re: Вицове и смешни истории Вто Фев 24, 2009 1:42 am | |
| | |
|
| |
БетС "Tick Tock on the clock"
Брой мнения : 1844 Рок точки : 1871 Регистриран на : 22.01.2009
| Заглавие: Re: Вицове и смешни истории Вто Фев 24, 2009 2:52 am | |
| Двама Плешиви Се Скубали И Единя казал Ох :lol: | |
|
| |
gossipgirl~ JONA*
Брой мнения : 254 Рок точки : 186 Регистриран на : 14.01.2009
| Заглавие: Re: Вицове и смешни истории Чет Фев 26, 2009 5:32 am | |
| | |
|
| |
xCole Obsessedx Chad Dylan Cooper Fan<33
Брой мнения : 2084 Рок точки : 2104 Регистриран на : 18.02.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Вицове и смешни истории Пет Фев 27, 2009 5:21 pm | |
| Един ден бай ганьо,турчина и американеца се разхождали в Стара Планина Свечерило се и те нямали къде да пренощуват и влезли в една пещера в тази пещера живеел дявола Той им казал че могат да пренощуват само ако на сутринта не види синини по тялото ако някой каже думат "Ох!" иначе ще го изяде На американеца му дал да спи върху змии на турчина-пирони а на Бай Ганьо най-лошото-скорпиони. На другата сутрин когато дяволът дошъл видял турчина в синини и го изял,чул американеца да казва "Ох!",а когато стигнал до българина видял че няма никакви синини и не казал думата "Ох!" и го попитал -Абе как ти няма нищо аз на тебе ти дадох най-лошото? -Еми,когато си лежах и си мислех за България взех че пръднах и убих един скорпион, а другите са на погребението му :lol: :lol: :lol: :lol: :lol!: :lol!: | |
|
| |
adeto_pk
Брой мнения : 8 Рок точки : 2 Регистриран на : 28.02.2009 Age : 28 Местожителство : PernIk
| Заглавие: Re: Вицове и смешни истории Съб Фев 28, 2009 11:46 pm | |
| На една блондинка много и се подигравали, че е много глупава и тя решила да си боядиса косата черна. Един ден, както си карала колата, видяла стадо овце. Слязла и казала на овчаря: -Ако позная точно колко овце има в стадото, ще ми дадеш да си взема, която овца си избера. Овчарят се съгласил. Тя казала, без да се замисли: - 54! Човекът много се изненадал от верния отговор. Блондинката казала: - Избирам си ей това игривото агънце. Взела го и го понесла към багажника. Овчаря я поизгледал и казал: - Ако позная истинския цвят на косата ти, ще си ми върнеш ли кучето?
:D:D:D t0q mi e LubImiqT | |
|
| |
rihannahard JONA*
Брой мнения : 291 Рок точки : 185 Регистриран на : 15.01.2009
| Заглавие: Re: Вицове и смешни истории Нед Мар 01, 2009 3:06 am | |
| | |
|
| |
hayden` JONAS
Брой мнения : 509 Рок точки : 458 Регистриран на : 26.02.2009
| Заглавие: Re: Вицове и смешни истории Пон Мар 02, 2009 1:09 am | |
| | |
|
| |
supernational JONA*
Брой мнения : 282 Рок точки : 230 Регистриран на : 02.03.2009
| Заглавие: Re: Вицове и смешни истории Пон Мар 02, 2009 8:15 pm | |
| - *ThE sTaR dEmI* написа:
- ето и от мен:
Хванал си Бил Гейтс златната рибка и тя му казала: - Пусни ме и ще ти изпълня едно желание. - Добре. Искам да владея цялата ей тази територия - и й показал някаква карта. - Аааа, така не може, дай нещо по-изпълнимо... - Добре. Искам Windows да няма бъгове. - Абе... я дай да погледна тая карта... :D :D _________________
:D :D :D тва е яко | |
|
| |
P!NK JONA*
Брой мнения : 231 Рок точки : 194 Регистриран на : 03.03.2009 Age : 32
| Заглавие: Re: Вицове и смешни истории Вто Мар 03, 2009 6:43 pm | |
| час на класния учителката решила да пита децата как техните семейства ще се справят. Пръв вдигнал ръка Тошко. Учителката: - Кажи Тошко, моето момче как вашето семейство ще се справи? Тошко: - Ами татко реши да отвинти всички крушки и да остави само една. като се местим в друга стая, местим и крушката и така ще икономисаме от ток. Петърчо и той вдигнал ръка. Учителката: - Кажи Петърчо, вие как ще се справите? Петърчо: - Ами тати реши да затапи всички чешми, и да остави само една, за миене за пиене за всичко. Така ще икономисаме от вода. Учителката: - Браво Петърчо. Иванчо а ти защо мълчиш? Я кажи вие как ще се справите? Иванчо: - Ами ние госпожо, решихме да продадем мама. Учителката: - Е как така бе Иванчо, ще продавате майка ти?! Защо? Иванчо: - Ами аз не суча, тати не ебе, за какво да я храним. | |
|
| |
MileyCyrus JONA*
Брой мнения : 220 Рок точки : 197 Регистриран на : 04.03.2009 Age : 29 Местожителство : Програма "Спаси Форума"
| Заглавие: Re: Вицове и смешни истории Сря Мар 04, 2009 9:51 pm | |
| - P!NK написа:
- час на класния учителката решила да пита децата как техните семейства ще се справят. Пръв вдигнал ръка Тошко.
Учителката: - Кажи Тошко, моето момче как вашето семейство ще се справи? Тошко: - Ами татко реши да отвинти всички крушки и да остави само една. като се местим в друга стая, местим и крушката и така ще икономисаме от ток. Петърчо и той вдигнал ръка. Учителката: - Кажи Петърчо, вие как ще се справите? Петърчо: - Ами тати реши да затапи всички чешми, и да остави само една, за миене за пиене за всичко. Така ще икономисаме от вода. Учителката: - Браво Петърчо. Иванчо а ти защо мълчиш? Я кажи вие как ще се справите? Иванчо: - Ами ние госпожо, решихме да продадем мама. Учителката: - Е как така бе Иванчо, ще продавате майка ти?! Защо? Иванчо: - Ами аз не суча, тати не ебе, за какво да я храним. :lol!: :lol!: :lol!: | |
|
| |
Spainlove JONA*
Брой мнения : 282 Рок точки : 262 Регистриран на : 04.03.2009 Age : 32
| Заглавие: Re: Вицове и смешни истории Нед Мар 15, 2009 6:50 pm | |
| В България отново настъпила криза. Всичко поскъпва, хората обедняват. В час на класния учителката решила да пита децата как техните семейства ще се справят. Пръв вдигнал ръка Тошко. Учителката: - Кажи Тошко, моето момче как вашето семейство ще се справи? Тошко: - Ами татко реши да отвинти всички крушки и да остави само една. като се местим в друга стая, местим и крушката и така ще икономисаме от ток. Петърчо и той вдигнал ръка. Учителката: - Кажи Петърчо, вие как ще се справите? Петърчо: - Ами тати реши да затапи всички чешми, и да остави само една, за миене за пиене за всичко. Така ще икономисаме от вода. Учителката: - Браво Петърчо. Иванчо а ти защо мълчиш? Я кажи вие как ще се справите? Иванчо: - Ами ние госпожо, решихме да продадем мама. Учителката: - Е как така бе Иванчо, ще продавате майка ти?! Защо? Иванчо: - Ами аз не суча, тати не ебе, за какво да я храним. | |
|
| |
P!NK JONA*
| Заглавие: Re: Вицове и смешни истории Чет Мар 26, 2009 1:16 am | |
| Премахвам целулит и други недостатъци на фигурата. Използвам Photoshop 8.0 :D | |
|
| |
eddy Admin
Брой мнения : 1035 Рок точки : 1042 Регистриран на : 14.01.2009 Age : 31 Местожителство : Програма &amp;amp;quot;Спаси Форума&amp;amp;quot;
| Заглавие: Re: Вицове и смешни истории Пет Мар 27, 2009 12:04 am | |
| Сред развалините на световния търговски център спасителите са открили бележка със следния текст: “Това ви е за Кинг-Конг, копелета!” | |
|
| |
Spainlove JONA*
Брой мнения : 282 Рок точки : 262 Регистриран на : 04.03.2009 Age : 32
| Заглавие: Re: Вицове и смешни истории Съб Мар 28, 2009 1:26 am | |
| - P!NK написа:
- Премахвам целулит и други недостатъци на фигурата. Използвам Photoshop 8.0 :D
:D :D :D | |
|
| |
P!NK JONA*
| Заглавие: Re: Вицове и смешни истории Съб Мар 28, 2009 5:17 pm | |
| Учителката: - Иванчо, сам ли написа домашното си? - Да, госпожо! Ако някъде има грешки, те са на баща ми.
:lol!: | |
|
| |
MileyCyrus JONA*
Брой мнения : 220 Рок точки : 197 Регистриран на : 04.03.2009 Age : 29 Местожителство : Програма "Спаси Форума"
| Заглавие: Re: Вицове и смешни истории Нед Мар 29, 2009 4:59 pm | |
| Мъж се бръсне в банята. Изведнъж чува жена му да крещи: - Пешо, ела бързо! Пешо!! - Какво, ма? - Мама падна от балкона! - Колко пъти съм те молил да не ме разсмиваш като се бръсна! Да се порежа ли искаш! | |
|
| |
eddy Admin
Брой мнения : 1035 Рок точки : 1042 Регистриран на : 14.01.2009 Age : 31 Местожителство : Програма &amp;amp;quot;Спаси Форума&amp;amp;quot;
| Заглавие: Re: Вицове и смешни истории Сря Апр 01, 2009 6:32 pm | |
| - Пи ли? - Не. - Три ли? - Не. - А колко? - Осем! | |
|
| |
Music_fan JO***
Брой мнения : 72 Рок точки : 76 Регистриран на : 31.03.2009
| Заглавие: Re: Вицове и смешни истории Чет Апр 02, 2009 5:31 pm | |
| - DeNi\' написа:
- - Пи ли?
- Не. - Три ли? - Не. - А колко? - Осем! :D :D :D :D Дайте някви сайтове с вицове ? | |
|
| |
Obsessed JONA*
Брой мнения : 242 Рок точки : 263 Регистриран на : 28.03.2009
| Заглавие: Re: Вицове и смешни истории Пон Апр 20, 2009 9:08 pm | |
| - jb love написа:
- Преди сватбата:
ТОЙ: Ура! Най-после! Едва дочаках! ТЯ: Да си ходя ли? ТОЙ: Не, даже не си и помисляй за това! ТЯ: Обичаш ли ме? ТОЙ: Разбира се! ТЯ: Някога изневерявал ли си ми? ТОЙ: Не, как въобще ти хрумна? ТЯ: Ще ме целунеш ли? ТОЙ: ДА! ТЯ: Ще ме биеш ли? ТОЙ: В никакъв случай! ТЯ: Може ли да ти вярвам?
:D :D :D :D :D :D :D :D Тва ме разби.... :hahaha: :lol!: :D :D :D | |
|
| |
xCole Obsessedx Chad Dylan Cooper Fan<33
Брой мнения : 2084 Рок точки : 2104 Регистриран на : 18.02.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Вицове и смешни истории Пет Май 08, 2009 2:00 am | |
| - Pussycat_Dolls написа:
- jb love написа:
- Преди сватбата:
:D :D :D :D :D :D :D :D Тва ме разби.... :hahaha: :lol!: :D :D :D И мен | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Вицове и смешни истории | |
| |
|
| |
| Вицове и смешни истории | |
|