albenii Admin
Брой мнения : 3921 Рок точки : 5133 Регистриран на : 01.03.2009 Age : 29 Местожителство : Етрополе
| Заглавие: Какво харесва Бони Райт Вто Авг 11, 2009 2:20 am | |
| В "Хари Потър и Философският камък" тя е едва на 10 и няма нито една реплика.Въпреки това просто не можеш да я пропуснеш.Правопропорционално на ролята на Джини Уизли в сагата за Хари нараства и любовта на феновете към актрисата,която играе нейната роля - Бони Райт.Самата Бони също има свои любимци.БРАВО ти разказа за тях!
*Колегите от Хари Потър За осем години заедно на снимачната площадка на "Хари Потър" се завързват истински приятелства."Мисля,че ще продължим да бъдем приятели дори когато всичко това свърши" - казва Бони.
*Джини Бони открива много общи черти между собствения си характер и своята героиня Джини Уизли: "В началото Джини беше тиха и срамежлива,но с всеки следващ филм става све по-освободена.Повече прилича на мен.Аз не съм особено срамежлива личност и тя наистина се доближава до това,което съм аз."
*Спорт Джини Уизли е страхотен играт на куидич.Самата Бони също е спортна натура - тя обича да кара сърф и да играе футбол.
*Магия Ако може да притежава една магическа способност,би избрала да транспортира хората от едно място на друго.Определено полезно умение!
*Музика Любимата й банда е The Killers.Харесва и Kings Of Leon,Queens of the Stone Age и Kasabian,а самата тя свири на пиано.Има опит и в танците,занимавала се е с балет и маредни и африкански танци.
*Киноиндустрията За разлика от много свои връстници,като малка сладураната не мечтае да стане актриса.Плановете й за бъдещето обаче са свързани с киното,макар да обмисля кариера по-скоро зад,отколкото пред камерата: "Бих могла да работя в художествения отдел - като продуктов дизайнер или дизайнер на костюмите.Би било наистина интересно.
*Идол Във филмите за младия магьосник тя има шанс да работи с някой от най-известните британски актьори.Любимата актриса на Бони абеча е родена не в Англия,а в САЩ.Името й е Никол Кидмън. Статията е от брой 15 на БРАВО. | |
|