Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Official Bg CampRock.NiceBoards.Net *Have Fun!

ИндексПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Какво харесва Бони Райт

Go down 
АвторСъобщение
albenii
Admin
albenii

Брой мнения : 3921
Рок точки : 5133
Местожителство : Етрополе

Какво харесва Бони Райт Empty
ПисанеЗаглавие: Какво харесва Бони Райт   Какво харесва Бони Райт Icon_minitimeВто Авг 11, 2009 2:20 am

В "Хари Потър и Философският камък" тя е едва на 10 и няма нито една реплика.Въпреки това просто не можеш да я пропуснеш.Правопропорционално на ролята на Джини Уизли в сагата за Хари нараства и любовта на феновете към актрисата,която играе нейната роля - Бони Райт.Самата Бони също има свои любимци.БРАВО ти разказа за тях!

*Колегите от Хари Потър
За осем години заедно на снимачната площадка на "Хари Потър" се завързват истински приятелства."Мисля,че ще продължим да бъдем приятели дори когато всичко това свърши" - казва Бони.

*Джини
Бони открива много общи черти между собствения си характер и своята героиня Джини Уизли: "В началото Джини беше тиха и срамежлива,но с всеки следващ филм става све по-освободена.Повече прилича на мен.Аз не съм особено срамежлива личност и тя наистина се доближава до това,което съм аз."

*Спорт
Джини Уизли е страхотен играт на куидич.Самата Бони също е спортна натура - тя обича да кара сърф и да играе футбол.

*Магия
Ако може да притежава една магическа способност,би избрала да транспортира хората от едно място на друго.Определено полезно умение!

*Музика
Любимата й банда е The Killers.Харесва и Kings Of Leon,Queens of the Stone Age и Kasabian,а самата тя свири на пиано.Има опит и в танците,занимавала се е с балет и маредни и африкански танци.

*Киноиндустрията
За разлика от много свои връстници,като малка сладураната не мечтае да стане актриса.Плановете й за бъдещето обаче са свързани с киното,макар да обмисля кариера по-скоро зад,отколкото пред камерата: "Бих могла да работя в художествения отдел - като продуктов дизайнер или дизайнер на костюмите.Би било наистина интересно.

*Идол
Във филмите за младия магьосник тя има шанс да работи с някой от най-известните британски актьори.Любимата актриса на Бони абеча е родена не в Англия,а в САЩ.Името й е Никол Кидмън.

Статията е от брой 15 на БРАВО.
Върнете се в началото Go down

Какво харесва Бони Райт
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Какво искате за коледа?
» Какво мислите за писателката Джоан Роулинг?

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Филми / Кино :: Harry Potter :: Новини-
Идете на: