- Тъкмо обратното - продължи Туидълди. - Ако беше така, би могло да бъде; и ако беше така, щеше да бъде; но тъй като не е, не е. Това се нарича логика.
"Алиса в Огледалния свят"
albenii Admin
Брой мнения : 3921 Рок точки : 5133 Регистриран на : 01.03.2009 Age : 29 Местожителство : Етрополе
- Чума да тръшне джуджетата и коравите им глави! - възкликна Леголас. ......... ......... ......... - А сежа да викнем: "Чумата да тръшне коравите глави на елфите!" - намеси се Арагорн.
Властелинът на пръстените - Задругата на пръстена
shopping_mania4ka Nick Jonas Lover
Брой мнения : 2070 Рок точки : 2134 Регистриран на : 28.06.2009 Age : 27 Местожителство : Vidin
-В щастлив час се завръщаш при нас нас,Гандалф! - викна джуджето и заподскача с гръмка песен на някакъв странен джуджешки език. - Хайде,хайде! - изкрещя той,размахвайки секирата. - Щом главата на Гандалф вече е неприкосновена,дайте да намерим някоя друга,подходящи за цепене!
Властелинът на пръстените - Двете кули
bonnie HP obsessed. <3
Брой мнения : 1763 Рок точки : 2211 Регистриран на : 30.07.2009 Age : 105 Местожителство : На тавана в кошницата (:
Заглавие: Re: Любими цитати от книга.. Вто Авг 18, 2009 1:31 am
- Това прави общо три галеона, девет сикли и един кнут - оповести Фред, след като огледа множеството кутии в ръцете на Рон. - Плащай. - Аз съм ти брат! - А това, което си награбил, са наши неща. Три галеона и девет сикли. Кнута ти го опрощавам. - Но аз нямам три галеона и девет сикли! - В такъв случай върни нещата на мястото им и внимавай да не объркаш рафтовете. Рон пусна няколко от кутиите, изруга и направи по посока на Фред груб жест ръка, който за беда беше забелязан от госпожа Уизли, избрала точно този миг за да се появи. - Ако те видя да го правиш пак, ще ти урочасам пръстите да не можеш да ги отлепиш! - закани се строго тя.
" Хари Потър и Нечистокръвния принц "
- the mad hatter's girl. vanity fair;
Брой мнения : 2073 Рок точки : 2134 Регистриран на : 02.07.2009 Age : 27 Местожителство : София
Заглавие: Re: Любими цитати от книга.. Вто Авг 18, 2009 1:44 am
"А като говорим за Италия и за спортните коли, които ми се наложи да окрадна там, все още ми дължиш едно порше."
Алис, 'Затъмнение'
..
"Ама ти наистина ли тропна с крак току-що? Мислех, че само мацките по филмите го правят?"
Джейкъб, 'Затъмнение'
Т'ва не са ми от най-лУбимите, ама ме мързи да търся по-лУбими..
vladityy_85 JON**
Брой мнения : 163 Рок точки : 169 Регистриран на : 30.08.2009