| Отчаяни съпруги | |
|
+7БетС eddy Lostinpaiinn.xx oxie. littlequeenn ...:СиС:... albenii 11 posters |
Автор | Съобщение |
---|
albenii Admin
Брой мнения : 3921 Рок точки : 5133 Регистриран на : 01.03.2009 Age : 29 Местожителство : Етрополе
| Заглавие: Отчаяни съпруги Нед Авг 02, 2009 8:11 pm | |
| "Отчаяни съпруги" е един от най-успешните американски праймтаймови сериали, който прави съвременна интерпретация на фразата "и заживяха щастливо до края на дните си". Сюжетът му пресъздава с голяма доза черен хумор ежедневието в американските предградия, където тайният живот на съпругите не е такъв, какъвто изглежда.
Сериалът започва с Мери Алис Янг (Бренда Стронг), която напуска перфектната си къща в най-хубавото предградие, като слага край на живота си. Сега тя отвежда зрителите в живота на съседите и приятелите си, като коментира събитията от възвишената си позиция на небето.
Приятелският й кръг на Уистерия Лейн включва Сюзън Майер (Тери Хачър), която най-накрая се омъжва за любовта на живота си, но се изправя пред нови предизвикателства на семейния живот; Линет Скаво (Фелисити Хъфман), която се бори със семейни проблеми и с рака; "бременната" Бри Ходж (Марша Крос) – Марта Стюърт на стероиди, която се опитва да запази имиджа си на перфектната жена, докато всичко около нея е на косъм да се разпадне; и Габриел Солис (Ева Лонгория), бивш модел, повторно омъжена за политик, която изглежда, че има всичко – богат, влиятелен съпруг, голяма къща – всичко, но без съпруг, когото наистина да обича.
В четвъртия сезон на "Отчаяни съпруги" се появява стара приятелка на дамите от Уистерия Лейн – Катрин Мейфеър (Дейна Дилейни). Тя се завръща в предградието, след като преди 12 години внезапно е заминала за Чикаго. Семейството на Катрин е заобиколено от тайни и мистерии, които "отчаяните съпруги" се опитват да разплетат още от първия епизод. На Уистерия Лейн се нанася и една гей двойка – Боб (Тък Уоткинс) и Лии (Кевин Рам), които предизвикват доста интересни събития и полемики в квартала. А още от първия епизод познатата на всички Иди Брит шокира всички със своите действия, които целят само едно – да задържи Карлос Солис до себе си. Дали ще успее?
Междувременно Уистерия Лейн е пометена от торнадо, което съсипва много къщи и променя живота на обитателите на предградието. Една от главните героини загубва съпруга си.
Мъжете в сериала са: Майк Делфино (Джеймс Дентън - вж. интервю), водопроводчик, който в третия сезон се обвърза с дългогодишната си любов Сюзън; очарователният съпруг на Линет – Том Скаво (Дъг Савънт), който винаги е до жена си, независимо от предизвикателствата пред брака им; бившият съпруг на Габриел – Карлос (Рикардо Антонио Чавира), който все още е влюбен в Габи; и съпругът на Бри – зъболекарят Орсън Ходж (Кайл Маклоклан), който помага на жена си да запази тайните си и да поддържа заедно с нея имиджа на перфектното семейство. Новият мъж в квартала е съпругът на Катрин – Адам Мейфеър (Нейтън Филиън), чието минало също е обгърнато в тайни, в резултат на които му се случват доста интересни неща...
"Отчаяни съпруги" е носител на престижната награда Златен глобус за най-добър телевизионен сериал - мюзикъл или комедия, в две поредни години – 2005-та и 2006-та.
Жалко,че не го дават.Аз много го харесвах. | |
|
| |
...:СиС:... Taylor Lautner <33
Брой мнения : 1455 Рок точки : 1477 Регистриран на : 04.05.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Отчаяни съпруги Нед Авг 02, 2009 8:36 pm | |
| Да,гледах го и доста ми харесваше. | |
|
| |
littlequeenn жiк-так^^
Брой мнения : 3039 Рок точки : 3212 Регистриран на : 11.07.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Отчаяни съпруги Нед Авг 02, 2009 8:41 pm | |
| - demi_05 написа:
- Да,гледах го и доста ми харесваше.
точно! | |
|
| |
oxie. obsessed.
Брой мнения : 2434 Рок точки : 3926 Регистриран на : 07.04.2009
| Заглавие: Re: Отчаяни съпруги Пон Авг 03, 2009 6:06 am | |
| - d.i.w.a написа:
- demi_05 написа:
точно! На мен също. Бях редовна. | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Отчаяни съпруги Пон Авг 03, 2009 6:08 am | |
| Гледала съм го от време на време ... беше ми тъп ;d |
|
| |
Lostinpaiinn.xx [*Selly Fan*]^
Брой мнения : 1748 Рок точки : 1783 Регистриран на : 18.05.2009
| Заглавие: Re: Отчаяни съпруги Пон Авг 03, 2009 5:34 pm | |
| емии як е ама не съм го следяла чак толкова когато го хвана по ТВ-то го гледах | |
|
| |
albenii Admin
Брой мнения : 3921 Рок точки : 5133 Регистриран на : 01.03.2009 Age : 29 Местожителство : Етрополе
| Заглавие: Re: Отчаяни съпруги Пон Авг 03, 2009 9:59 pm | |
| - ~ iirii. написа:
- d.i.w.a написа:
- demi_05 написа:
точно! На мен също. Бях редовна. | |
|
| |
eddy Admin
Брой мнения : 1035 Рок точки : 1042 Регистриран на : 14.01.2009 Age : 31 Местожителство : Програма &amp;amp;quot;Спаси Форума&amp;amp;quot;
| Заглавие: Re: Отчаяни съпруги Сря Авг 05, 2009 6:53 am | |
| | |
|
| |
БетС "Tick Tock on the clock"
Брой мнения : 1844 Рок точки : 1871 Регистриран на : 22.01.2009
| Заглавие: Re: Отчаяни съпруги Сря Авг 05, 2009 7:33 am | |
| Добър сериал, глеах го редовно.Интересен е | |
|
| |
- the mad hatter's girl. vanity fair;
Брой мнения : 2073 Рок точки : 2134 Регистриран на : 02.07.2009 Age : 27 Местожителство : София
| |
| |
bonnie HP obsessed. <3
Брой мнения : 1763 Рок точки : 2211 Регистриран на : 30.07.2009 Age : 105 Местожителство : На тавана в кошницата (:
| Заглавие: Re: Отчаяни съпруги Нед Ное 08, 2009 5:09 am | |
| Явно само на мен ми е адски скучен... | |
|
| |
rozaLie Your time is up, my time is now.. [music]
Брой мнения : 966 Рок точки : 1120 Регистриран на : 27.08.2009
| |
| |
- llevame JONAS
Брой мнения : 605 Рок точки : 856 Регистриран на : 28.06.2009 Age : 28
| |
| |