Аврил и Дерик се разделиха!
Снощи, към 10 часа, Аврил е писала в Myspace пост, че с Дерик са се разделили:
" Аз и Дерик сме заедно от 6 и половина години. Ние сме приятели откакто бях на 17, започнахме да излизаме когато бях на 19, и се оженихме когато бях на 21. Благодарна съм за нашето страхотно приятелство. Възхощавам се на Дерик и това се равнява на уважението ми към него. Той е най-страхотният човек и знам, че го обичам с цялото си сърце. С Дерик се разделяме и продължаваме напред позитивно.
Благодаря на цялото ми семейство, приятели и фенове за всичката подкрепа.
Аврил"
Също така в новия брой на списание People има статия за раздялата на Аврил и Дерик:
"Аврил Лавин и Дерик Уибли са като перфектната рок двойка. Но 24годишната Лавин, започнала да вижда нещата различно, казва източника на People.
"Тя се омъжи твърде млада и най-накрая го разбра," казва източника. "Аврил разбра, че се нуждае от собствени живот и трябва да разкрие нещата без него."
Двойката обяснява тяхната раздяла в Четвъртък след седмици от проблеми в брака. "Благодарна съм за времето ни заедно и съм благодарна също за страхотното ни приятелство," Лавин пише в сайта си.
Друг източник по близък до двойката, казва че дуото е имало сериозно проблеми от поне 6 месеца. Но източникът казва, че раздялата им не е заради това, че Дерик иска деца или че тя излиза с някой друг. А за слуховете, че Лавин е станала близка с Брандън Дейвис, източникът казва, "Няма романтика между тях."
Двойката, която планирала раздялата, вече не живее заедно в тяхната къща в Bel Air. "Дерик напуснал къщата," казва източникът, но не е бил изгонен!
Лавин и Уибли (29), лидерът на бандата Sum 41, работят по новите си албуми."