Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Official Bg CampRock.NiceBoards.Net *Have Fun!

ИндексПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Новини

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
albenii
Admin
albenii

Брой мнения : 3921
Рок точки : 5133
Местожителство : Етрополе

Новини Empty
ПисанеЗаглавие: Новини   Новини Icon_minitimeНед Авг 02, 2009 7:46 pm

Тук ще пускаме новини за Аврил.
Върнете се в началото Go down
albenii
Admin
albenii

Брой мнения : 3921
Рок точки : 5133
Местожителство : Етрополе

Новини Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новини   Новини Icon_minitimeНед Авг 02, 2009 7:47 pm

4-ти албум?
Очаква се той да излезе на 17 ноември 2009г. Името му още не се знае официално,но за сега Аврил мисли да именува албума си Work Hard, Play Hard…Bitch!Дерик Уибли(мъжа на Аврил) продуцира 8 от 9 песни в албума на Аврил Лавин.Три от песните са "Black Star" (от рекламата за парфюма на Аврил), "Darlin","Everybody Hurts".Втората песен "Darlin" е любовна песен,Аврил е написала тази песен,когато е била на 15,"Винаги съм харесвала тази песен"казва тя.Първия сингъл на Аврил от новия албум, ще излезе през месец Август 2009.
~avril fan
JO***
~avril fan

Брой мнения : 70
Рок точки : 74
Местожителство : Варнаа <33

Новини Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новини   Новини Icon_minitimeВто Сеп 22, 2009 9:16 pm

Аврил и Дерик се разделиха!
Снощи, към 10 часа, Аврил е писала в Myspace пост, че с Дерик са се разделили:
" Аз и Дерик сме заедно от 6 и половина години. Ние сме приятели откакто бях на 17, започнахме да излизаме когато бях на 19, и се оженихме когато бях на 21. Благодарна съм за нашето страхотно приятелство. Възхощавам се на Дерик и това се равнява на уважението ми към него. Той е най-страхотният човек и знам, че го обичам с цялото си сърце. С Дерик се разделяме и продължаваме напред позитивно.
Благодаря на цялото ми семейство, приятели и фенове за всичката подкрепа.
Аврил"

Също така в новия брой на списание People има статия за раздялата на Аврил и Дерик:

"Аврил Лавин и Дерик Уибли са като перфектната рок двойка. Но 24годишната Лавин, започнала да вижда нещата различно, казва източника на People.
"Тя се омъжи твърде млада и най-накрая го разбра," казва източника. "Аврил разбра, че се нуждае от собствени живот и трябва да разкрие нещата без него."
Двойката обяснява тяхната раздяла в Четвъртък след седмици от проблеми в брака. "Благодарна съм за времето ни заедно и съм благодарна също за страхотното ни приятелство," Лавин пише в сайта си.
Друг източник по близък до двойката, казва че дуото е имало сериозно проблеми от поне 6 месеца. Но източникът казва, че раздялата им не е заради това, че Дерик иска деца или че тя излиза с някой друг. А за слуховете, че Лавин е станала близка с Брандън Дейвис, източникът казва, "Няма романтика между тях."
Двойката, която планирала раздялата, вече не живее заедно в тяхната къща в Bel Air. "Дерик напуснал къщата," казва източникът, но не е бил изгонен!
Лавин и Уибли (29), лидерът на бандата Sum 41, работят по новите си албуми."
http://www.avrilfenclub.dir.bg
Sponsored content

Новини Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новини   Новини Icon_minitime

Новини
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-