| Йопп... | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
oxie. obsessed.
Брой мнения : 2434 Рок точки : 3926 Регистриран на : 07.04.2009
| Заглавие: Йопп... Пон Мар 08, 2010 4:17 am | |
| Здравейте. Искам да се изясня с всички. Разбрах от тук-от там, че някои потребители са казали, че сме скарани. Е, сигурно сме скарани, но аз не знам. Поне си кажете. Други са казали, че съм правила скандали за дребни неща. Ааа, чакайте малко.. aко според вас това, че съм поправяла мнения и съм казвала да не се флууди ако са скандали.. Добре, бе. Било тъпо да напускам.. Тъпо е, да, но всеки човек, който и да е на мое място също би спрял да влиза. Защо ли? Ще кажа за пореден път.. Стоях си аз във форума по цял ден, добавях си теми, а точно ВИЕ, където се пишехте за най-редновни не намирахте време за 15-20 мин. наааааай-много да напишete мнението си. Да не говорим, че имаше потребители (няма да споменавам имена), които влизаха само графиките да си пускат. Тук вече никой не ме харесва, предполагам.. за това ще е по добре да се умитам. Като правя скандали за дребни неща - махам се, защо съм да ви тровя живота. Също към Цвети: надявам се наистина да си се променила в добрия смисъл. Дано всеки, който е казал, че сме скарани си напише мнението относно това. И също дано някой ми обесни какви са били скандалите ми за дребни неща. | |
|
| |
Obsessed JONA*
Брой мнения : 242 Рок точки : 263 Регистриран на : 28.03.2009
| Заглавие: Re: Йопп... Пон Мар 08, 2010 4:23 am | |
| Само ще кажа ,че проблемите за псд сайта не трябваше да се пренасят тук...За това само вие с Дени сте си виновни.Незнам в какви отношения сте сега ,но ако искате да сте добри админи дори и в този момент ,когато форума е западнал щяхте да помагате да го върнем в челните места.Ири,към теб нямам нищо лошо да кажа!Прекрасен админ си и се надявам да не си тръгнеш .Но,псд скандала не беше за форума!! | |
|
| |
oxie. obsessed.
| Заглавие: Re: Йопп... Пон Мар 08, 2010 4:26 am | |
| Не мисля, че проблема със сайта се пренесе тук. И не искам да съм остра, но западането на форума си го направихте вие - потребителите, защото имаше и все още има теми, в които "редовните" потребители не са писали, толкова теми невидяни останаха. Няма да изказвам лични чувства, просто бях разочарована от всичко това. | |
|
| |
Obsessed JONA*
Брой мнения : 242 Рок точки : 263 Регистриран на : 28.03.2009
| Заглавие: Re: Йопп... Пон Мар 08, 2010 4:30 am | |
| Незнам!Целия форум е невероятен и не мисля че някой е обвинил само теб за скандалите.Има и други потребители от самото начало ,който се отказаха от него и не влизат.Но,ето че след толкова време в този форум има още хора който искат д апомогнат и ако и ти искаш да си от тях ненапускай .. | |
|
| |
eddy Admin
Брой мнения : 1035 Рок точки : 1042 Регистриран на : 14.01.2009 Age : 31 Местожителство : Програма "Спаси Форума"
| Заглавие: Re: Йопп... Вто Мар 09, 2010 1:55 am | |
| Аз нямам намерение да се карам с който и да е било ! | |
|
| |
gossipgirl~ JONA*
Брой мнения : 254 Рок точки : 186 Регистриран на : 14.01.2009
| Заглавие: Re: Йопп... Чет Мар 11, 2010 2:15 am | |
| Моля ви,без караници!Нека да бъдем пак форума (задружния форум) както преди !Мисля,че го можем! | |
|
| |
БетС "Tick Tock on the clock"
Брой мнения : 1844 Рок точки : 1871 Регистриран на : 22.01.2009
| Заглавие: Re: Йопп... Съб Мар 13, 2010 4:18 pm | |
| Ох, като започнете така.... Супер много се дразня.... Пишете няк'ви огоромни постове и накрая "аз се махам, чао" и после някой пише...И вие пак пишете.... И така нататък, и така нататък... Щом сте решили нещо да направите, ставате и го правите.. За мен няма смисъл от това... Сега Ири да не каже нещо, 'щото не се отнася само за нея, а за абсолютно всички дето го правят....Не ми се обиждайте, аз просто изразявам мнение..
Лили | |
|
| |
oxie. obsessed.
| Заглавие: Re: Йопп... Съб Мар 13, 2010 8:06 pm | |
| И от целия пост ти си обърнала внимание само на това, че съм казала, че ще си ходя... | |
|
| |
БетС "Tick Tock on the clock"
Брой мнения : 1844 Рок точки : 1871 Регистриран на : 22.01.2009
| Заглавие: Re: Йопп... Нед Мар 14, 2010 12:32 am | |
| Еми то за другото се пишеше и преди аз да си тръгна.. и сега пак се пише.. sooo... | |
|
| |
wild_princess JONA*
Брой мнения : 383 Рок точки : 281 Регистриран на : 26.02.2009 Age : 30
| Заглавие: Re: Йопп... Нед Мар 14, 2010 8:21 pm | |
| Моля,ви не се карайте!Започнахме на чисто. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Йопп... | |
| |
|