Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Official Bg CampRock.NiceBoards.Net *Have Fun!

ИндексПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Деми и Селена вече не са най-добри приятелки !

Go down 
+5
cvettiie
supernational
rozaLie
hayden`
snoople.~
9 posters
АвторСъобщение
snoople.~
JON**
snoople.~

Брой мнения : 126
Рок точки : 136

Деми и Селена вече не са най-добри приятелки ! Empty
ПисанеЗаглавие: Деми и Селена вече не са най-добри приятелки !   Деми и Селена вече не са най-добри приятелки ! Icon_minitimeНед Фев 28, 2010 8:41 pm

Деми и Селена вече не са най-добри приятелки ! 2im74w3
(Графиката е правена от Дени)

"Вярно ли е, че Селена и Деми вече на са най-добри приятелки?"-такива въпроси са все по-често задавани от феновете на двете звезди на Дисни. Отговорът е: "Да". Днес както си личи в интервютата най-добрата приятелка на Селена е Тейлър Суифт, а Деми все по-често прекарва времето си с Клои Бриджитс от "Рок Лагер 2".
"Деми и аз тръгнахме по различни пътища. Но така е по-добре." - казва Селена.
Judge
Върнете се в началото Go down
hayden`
JONAS
hayden`

Брой мнения : 509
Рок точки : 458

ПисанеЗаглавие: Re: Деми и Селена вече не са най-добри приятелки !   Деми и Селена вече не са най-добри приятелки ! Icon_minitimeНед Мар 07, 2010 7:46 pm

Графиката е невероятна ! А, иначе за това приятелство се учакваше ...Селена се наду и вече на дали ще има най-добри приятели!
rozaLie
Your time is up, my time is now.. [music]
rozaLie

Брой мнения : 966
Рок точки : 1120

ПисанеЗаглавие: Re: Деми и Селена вече не са най-добри приятелки !   Деми и Селена вече не са най-добри приятелки ! Icon_minitimeНед Мар 07, 2010 9:57 pm

Всичко си има начало, има и край.
supernational
JONA*
supernational

Брой мнения : 282
Рок точки : 230

ПисанеЗаглавие: Re: Деми и Селена вече не са най-добри приятелки !   Деми и Селена вече не са най-добри приятелки ! Icon_minitimeВто Мар 09, 2010 1:58 am

Еми аз мисля ,че не са били най-добри приятелки,най-малкото защото приятелите са вечно и то най-добрите .
cvettiie
JONA*
cvettiie

Брой мнения : 228
Рок точки : 424
Местожителство : ~Lom{don}

ПисанеЗаглавие: Re: Деми и Селена вече не са най-добри приятелки !   Деми и Селена вече не са най-добри приятелки ! Icon_minitimeСря Мар 10, 2010 5:36 am

Радвам се ,че вече не са приятелки ! Селена само
използваше Деми за да стане по-популярна. Деми я направи звезда. Тя я
канеше във всичките и участия (Sonny With a Chance ...) ,а Селена
(Зелена) веднъж не покани Деми в WOWP.
Деми и Селена вече не са най-добри приятелки ! 87552
- the mad hatter's girl.
vanity fair;
- the mad hatter's girl.

Брой мнения : 2073
Рок точки : 2134
Местожителство : София

ПисанеЗаглавие: Re: Деми и Селена вече не са най-добри приятелки !   Деми и Селена вече не са най-добри приятелки ! Icon_minitimeСря Мар 10, 2010 4:07 pm

Ами, щом така са решили. Въпреки че аз си смятам, че си бяха много сладки. Толкова време са прекарвали заедно, пък и от малки се познават... :/
Колкото до това дали Селена е канила Деми.. Според мен не само те го решават. Продуценти, режисьори.. та дори и сценаристи и сценографи би рябвало да имат думата, за да се избере човека с еди-каква-си коса, очи и т.н., за да може да пасне за ролята. Така че според мен не е Сел виновната...
Lostinpaiinn.xx
[*Selly Fan*]^
Lostinpaiinn.xx

Брой мнения : 1748
Рок точки : 1783

ПисанеЗаглавие: Re: Деми и Селена вече не са най-добри приятелки !   Деми и Селена вече не са най-добри приятелки ! Icon_minitimeПон Мар 15, 2010 12:38 am

Емии .. Така са решили..ние нищо не можем да променим. Много съжелявам,защото много бяха сладки заедно..Дано да продължават да поддържат връзка.
let.it.be
J****
let.it.be

Брой мнения : 23
Рок точки : 25
Местожителство : Bourgas

ПисанеЗаглавие: Re: Деми и Селена вече не са най-добри приятелки !   Деми и Селена вече не са най-добри приятелки ! Icon_minitimeЧет Мар 18, 2010 8:27 pm

Радваха ме като бяха най - добри приятелки, но сега, след като Селена ми стана противна, се радвам, че не са! Селена е просто едно момиченце, което няма певчески данни, но пък става за актриса, докато Деми е много надарена и в двете области, а и е по - забавна, усмихната и земна! Докато Селена много се `прави` и `конти` Деми и Селена вече не са най-добри приятелки ! 212314 Съжалявам за феновете й, не искам да ги обидя или нещо такова, но казвам, че е по - добре за Деми да не е приятелка със Селена, защото тя е под нивото й. ; )
http://mileyhour.net
- llevame
JONAS
- llevame

Брой мнения : 605
Рок точки : 856

ПисанеЗаглавие: Re: Деми и Селена вече не са най-добри приятелки !   Деми и Селена вече не са най-добри приятелки ! Icon_minitimeЧет Мар 18, 2010 11:40 pm

let.it.be написа:
Радваха ме като бяха най - добри приятелки, но сега, след като Селена ми стана противна, се радвам, че не са! Селена е просто едно момиченце, което няма певчески данни, но пък става за актриса, докато Деми е много надарена и в двете области, а и е по - забавна, усмихната и земна! Докато Селена много се `прави` и `конти` Деми и Селена вече не са най-добри приятелки ! 212314 Съжалявам за феновете й, не искам да ги обидя или нещо такова, но казвам, че е по - добре за Деми да не е приятелка със Селена, защото тя е под нивото й. ; )

Деми и Селена вече не са най-добри приятелки ! 514984
Ще се направя,че не съм прочела този коментар..;хх
Не,не,не,..Самоубивам се,честно!До сега такова нещо не бях чувала..Господи опази ме!
Извинявай,ама под "конти" какво трябва да имаш на предвид?Ще ми кажеш,че Деми не се гримирва?За Бога,та те са на една възраст и двете се гримирват!Аз където съм 3 години по-малка от тях се гримирвам,както и всички тийн и ти ми твърдиш,че Селина се "конти".Боже..Това трябва да си го запиша на челото!!И как така реши,че Селина не е земна?Боже,..!Извънземно ли е?От Марс ли пада?Или от Нептун?Моля,отвори ми очите,защото просто не виждам от коя планета пада,щом не е земна..;хх.Нереално е.Моля те не ми дрънкай глупости,ще вземеш в Гинес да влезнеш!
Това си е тяхно решение дали ще са приятелки или не!Ние не ги познаваме лично,за да познаваме достатъчно добре характерите им!Не можем да ги обсъждаме и да казваме кой е виновен и кой не в случая!Или на кой какъв му е характера,защото не ги познаваме лично!Те така сарешили така да бъде!Не можем да променим нищо!
rozaLie
Your time is up, my time is now.. [music]
rozaLie

Брой мнения : 966
Рок точки : 1120

ПисанеЗаглавие: Re: Деми и Селена вече не са най-добри приятелки !   Деми и Селена вече не са най-добри приятелки ! Icon_minitimeЧет Мар 18, 2010 11:43 pm

Първо, Вени.. Всеки си има мнение и е свободен да си го изрази. Това е нейното и ти трябва да го уважиш. Тя не е казала, че Селина не е земна. Каза, че от нейната гледна точка Деми е ПО-ЗЕМНА. Не и изопачавай думите. И да, аз също мисля така. И на мен не ми е до там симпатична. Понякога ме нерви със самочувствието си.. Но все едно.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Деми и Селена вече не са най-добри приятелки !   Деми и Селена вече не са най-добри приятелки ! Icon_minitime

Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Селена или Деми ?
» Плакат на Селена&Деми и..
» Ник и Селена заедно?
» Алекс или Селена?
» Деми Ловато и Джо Джонас са гаджета!

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Участниците :: Деми Ловато-
Идете на: