Official Bg CampRock.NiceBoards.Net *Have Fun! |
|
| Деми и Селена вече не са най-добри приятелки ! | |
|
+5cvettiie supernational rozaLie hayden` snoople.~ 9 posters | Автор | Съобщение |
---|
snoople.~ JON**
Брой мнения : 126 Рок точки : 136 Регистриран на : 29.06.2009
| Заглавие: Деми и Селена вече не са най-добри приятелки ! Нед Фев 28, 2010 8:41 pm | |
| Деми и Селена вече не са най-добри приятелки ! (Графиката е правена от Дени) "Вярно ли е, че Селена и Деми вече на са най-добри приятелки?"-такива въпроси са все по-често задавани от феновете на двете звезди на Дисни. Отговорът е: "Да". Днес както си личи в интервютата най-добрата приятелка на Селена е Тейлър Суифт, а Деми все по-често прекарва времето си с Клои Бриджитс от "Рок Лагер 2". "Деми и аз тръгнахме по различни пътища. Но така е по-добре." - казва Селена. | |
| | | hayden` JONAS
Брой мнения : 509 Рок точки : 458 Регистриран на : 26.02.2009
| Заглавие: Re: Деми и Селена вече не са най-добри приятелки ! Нед Мар 07, 2010 7:46 pm | |
| Графиката е невероятна ! А, иначе за това приятелство се учакваше ...Селена се наду и вече на дали ще има най-добри приятели! | |
| | | rozaLie Your time is up, my time is now.. [music]
Брой мнения : 966 Рок точки : 1120 Регистриран на : 27.08.2009
| Заглавие: Re: Деми и Селена вече не са най-добри приятелки ! Нед Мар 07, 2010 9:57 pm | |
| Всичко си има начало, има и край. | |
| | | supernational JONA*
Брой мнения : 282 Рок точки : 230 Регистриран на : 02.03.2009
| Заглавие: Re: Деми и Селена вече не са най-добри приятелки ! Вто Мар 09, 2010 1:58 am | |
| Еми аз мисля ,че не са били най-добри приятелки,най-малкото защото приятелите са вечно и то най-добрите . | |
| | | cvettiie JONA*
Брой мнения : 228 Рок точки : 424 Регистриран на : 26.12.2009 Age : 29 Местожителство : ~Lom{don}
| | | | - the mad hatter's girl. vanity fair;
Брой мнения : 2073 Рок точки : 2134 Регистриран на : 02.07.2009 Age : 27 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Деми и Селена вече не са най-добри приятелки ! Сря Мар 10, 2010 4:07 pm | |
| Ами, щом така са решили. Въпреки че аз си смятам, че си бяха много сладки. Толкова време са прекарвали заедно, пък и от малки се познават... :/ Колкото до това дали Селена е канила Деми.. Според мен не само те го решават. Продуценти, режисьори.. та дори и сценаристи и сценографи би рябвало да имат думата, за да се избере човека с еди-каква-си коса, очи и т.н., за да може да пасне за ролята. Така че според мен не е Сел виновната... | |
| | | Lostinpaiinn.xx [*Selly Fan*]^
Брой мнения : 1748 Рок точки : 1783 Регистриран на : 18.05.2009
| Заглавие: Re: Деми и Селена вече не са най-добри приятелки ! Пон Мар 15, 2010 12:38 am | |
| Емии .. Така са решили..ние нищо не можем да променим. Много съжелявам,защото много бяха сладки заедно..Дано да продължават да поддържат връзка. | |
| | | let.it.be J****
Брой мнения : 23 Рок точки : 25 Регистриран на : 17.03.2010 Age : 29 Местожителство : Bourgas
| Заглавие: Re: Деми и Селена вече не са най-добри приятелки ! Чет Мар 18, 2010 8:27 pm | |
| Радваха ме като бяха най - добри приятелки, но сега, след като Селена ми стана противна, се радвам, че не са! Селена е просто едно момиченце, което няма певчески данни, но пък става за актриса, докато Деми е много надарена и в двете области, а и е по - забавна, усмихната и земна! Докато Селена много се `прави` и `конти` Съжалявам за феновете й, не искам да ги обидя или нещо такова, но казвам, че е по - добре за Деми да не е приятелка със Селена, защото тя е под нивото й. ; ) | |
| | | - llevame JONAS
Брой мнения : 605 Рок точки : 856 Регистриран на : 28.06.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Деми и Селена вече не са най-добри приятелки ! Чет Мар 18, 2010 11:40 pm | |
| - let.it.be написа:
- Радваха ме като бяха най - добри приятелки, но сега, след като Селена ми стана противна, се радвам, че не са! Селена е просто едно момиченце, което няма певчески данни, но пък става за актриса, докато Деми е много надарена и в двете области, а и е по - забавна, усмихната и земна! Докато Селена много се `прави` и `конти` Съжалявам за феновете й, не искам да ги обидя или нещо такова, но казвам, че е по - добре за Деми да не е приятелка със Селена, защото тя е под нивото й. ; )
Ще се направя,че не съм прочела този коментар..;хх Не,не,не,..Самоубивам се,честно!До сега такова нещо не бях чувала..Господи опази ме! Извинявай,ама под "конти" какво трябва да имаш на предвид?Ще ми кажеш,че Деми не се гримирва?За Бога,та те са на една възраст и двете се гримирват!Аз където съм 3 години по-малка от тях се гримирвам,както и всички тийн и ти ми твърдиш,че Селина се "конти".Боже..Това трябва да си го запиша на челото!!И как така реши,че Селина не е земна?Боже,..!Извънземно ли е?От Марс ли пада?Или от Нептун?Моля,отвори ми очите,защото просто не виждам от коя планета пада,щом не е земна..;хх.Нереално е.Моля те не ми дрънкай глупости,ще вземеш в Гинес да влезнеш! Това си е тяхно решение дали ще са приятелки или не!Ние не ги познаваме лично,за да познаваме достатъчно добре характерите им!Не можем да ги обсъждаме и да казваме кой е виновен и кой не в случая!Или на кой какъв му е характера,защото не ги познаваме лично!Те така сарешили така да бъде!Не можем да променим нищо! | |
| | | rozaLie Your time is up, my time is now.. [music]
Брой мнения : 966 Рок точки : 1120 Регистриран на : 27.08.2009
| Заглавие: Re: Деми и Селена вече не са най-добри приятелки ! Чет Мар 18, 2010 11:43 pm | |
| Първо, Вени.. Всеки си има мнение и е свободен да си го изрази. Това е нейното и ти трябва да го уважиш. Тя не е казала, че Селина не е земна. Каза, че от нейната гледна точка Деми е ПО-ЗЕМНА. Не и изопачавай думите. И да, аз също мисля така. И на мен не ми е до там симпатична. Понякога ме нерви със самочувствието си.. Но все едно. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Деми и Селена вече не са най-добри приятелки ! | |
| |
| | | | Деми и Селена вече не са най-добри приятелки ! | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|