Милоо <3333...
Честити 15 години милоо.,да си жива и здрава,много любов и щастие.Пожелавам ти всичко най-хубаво за в бъдеще,,много успехи в живота,всички желания да ти бъдат изпълнени.Искам да си останеш още много дълго време моя най-добра приятелка,нищо,че се познаваме от има няма 7-8 месеца ти знаеш много повече за мен от,който и да е бил друг.Ти си с мен в лоши и хубави моменти,моменти които никога няма да забравя,те винаги ще си останат в моето сърце.Ти си приятелката за,която много малко хора си мечтаят да имат,и имат!Знам,че понякога много те дразня с лиготията си и с дразнещото ми държание,и знам,че понякога че искам твърде много от теб,но съм си такава и немога да се променя и ти това го знаеш много по-добре от които и да е бил.С теб се познавам от 7-8 месеца с други 14 години,но ти претежаваш качества,които аз у друг човек не съм ги видяла,няма и да видя;с едни се познавам цял живот,с теб 7-8 месеца,но тези 7-8 месеца няма да ги забравя,няма да забравя забавните момемнти с теб,няма да забравя моментите когато бяхме аз,ти,Симона,Катя и Лилито,няма да забравя тези моменти когато бяхме Аз,Ти,Крис,Симеон и Викито..няма за забравя нищо свързано с теб,няма да забравя сълзите и смеха,няма да забравя нищо свързано с теб,защото ти си целия ми живот,ти си мойто второ АЗ! Винаги ще те обичам дори да сме отдалечени от света,аз винаги ще те обичам <333333
ПП:Това е най-малкото което мога да ти кажа <33