Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Official Bg CampRock.NiceBoards.Net *Have Fun!

ИндексПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Честит Рожден Ден,Тали.

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
- llevame
JONAS
- llevame

Брой мнения : 605
Рок точки : 856

Честит Рожден Ден,Тали. Empty
ПисанеЗаглавие: Честит Рожден Ден,Тали.   Честит Рожден Ден,Тали. Icon_minitimeПон Яну 11, 2010 6:30 am

Милоо <3333...
Честити 15 години милоо.,да си жива и здрава,много любов и щастие.Пожелавам ти всичко най-хубаво за в бъдеще,,много успехи в живота,всички желания да ти бъдат изпълнени.Искам да си останеш още много дълго време моя най-добра приятелка,нищо,че се познаваме от има няма 7-8 месеца ти знаеш много повече за мен от,който и да е бил друг.Ти си с мен в лоши и хубави моменти,моменти които никога няма да забравя,те винаги ще си останат в моето сърце.Ти си приятелката за,която много малко хора си мечтаят да имат,и имат!Знам,че понякога много те дразня с лиготията си и с дразнещото ми държание,и знам,че понякога че искам твърде много от теб,но съм си такава и немога да се променя и ти това го знаеш много по-добре от които и да е бил.С теб се познавам от 7-8 месеца с други 14 години,но ти претежаваш качества,които аз у друг човек не съм ги видяла,няма и да видя;с едни се познавам цял живот,с теб 7-8 месеца,но тези 7-8 месеца няма да ги забравя,няма да забравя забавните момемнти с теб,няма да забравя моментите когато бяхме аз,ти,Симона,Катя и Лилито,няма да забравя тези моменти когато бяхме Аз,Ти,Крис,Симеон и Викито..няма за забравя нищо свързано с теб,няма да забравя сълзите и смеха,няма да забравя нищо свързано с теб,защото ти си целия ми живот,ти си мойто второ АЗ! Винаги ще те обичам дори да сме отдалечени от света,аз винаги ще те обичам <333333

ПП:Това е най-малкото което мога да ти кажа <33
Върнете се в началото Go down
The Pretty.Little.Liar
`Bionic*
The Pretty.Little.Liar

Брой мнения : 1282
Рок точки : 1414
Местожителство : Moulin Rouge

ПисанеЗаглавие: Re: Честит Рожден Ден,Тали.   Честит Рожден Ден,Тали. Icon_minitimeПон Яну 11, 2010 9:31 pm

Честит Рожден Ден,Тали!
Желая ти всичко най-най! ( :
https://twitter.com/RumiLTMSYF
- the mad hatter's girl.
vanity fair;
- the mad hatter's girl.

Брой мнения : 2073
Рок точки : 2134
Местожителство : София

ПисанеЗаглавие: Re: Честит Рожден Ден,Тали.   Честит Рожден Ден,Тали. Icon_minitimeПон Яну 11, 2010 10:21 pm

Хейй, Талинкааа! ^^ Честит рожден ден, миличка, много здравее, щастие късмет и хубави моменти - в живота, във форумите и изобщо на всякъде. (хъги)
Lostinpaiinn.xx
[*Selly Fan*]^
Lostinpaiinn.xx

Брой мнения : 1748
Рок точки : 1783

ПисанеЗаглавие: Re: Честит Рожден Ден,Тали.   Честит Рожден Ден,Тали. Icon_minitimeПон Яну 11, 2010 11:36 pm

Благодаря много и на трите за пожеланията < 3 Честит Рожден Ден,Тали. 49088
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Честит Рожден Ден,Тали.   Честит Рожден Ден,Тали. Icon_minitime

Честит Рожден Ден,Тали.
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Вие потребителите :: Празници/Честитник :: Празници/Честитник-
Идете на: