cvettiie JONA*
Брой мнения : 228 Рок точки : 424 Регистриран на : 26.12.2009 Age : 29 Местожителство : ~Lom{don}
| Заглавие: Майли Сайръс стъпи в България Нед Яну 03, 2010 8:03 am | |
| Любимката на тийнейджърите Майли Сайръс от днес стъпва на българския музикален пазар. Звездата от продукцията на Дисни „Хана Монтана“ издава новия си, пети албум, озаглавен The Time of Our Lives. Майли Сайръс нарича The Time of Our Lives „албум на промяната”. „Той е създаден, за да представи на хората как искам да звучи следващия ми албум”, твърди звездата. Тавата съдържа 7 песни, сред които Kicking And Screaming и Party In The USA. Досега всички албуми на младата изпълнителка са оглавявали световните класации. Освен като певица и актриса, Майли Сайръс се изявява и като писателка. Неотдавна тя издаде автобиографичната си книга Miles to Go, в който споделя своята история – от детските й спомени до момента, в който стана световноизвестна. | |
|
littlequeenn жiк-так^^
Брой мнения : 3039 Рок точки : 3212 Регистриран на : 11.07.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Майли Сайръс стъпи в България Нед Яну 03, 2010 9:51 pm | |
| Помислих, че е дошла в Бъглария, но няма значение. Слушала съм албума и е невероятен! | |
|
Lostinpaiinn.xx [*Selly Fan*]^
Брой мнения : 1748 Рок точки : 1783 Регистриран на : 18.05.2009
| Заглавие: Re: Майли Сайръс стъпи в България Пон Яну 04, 2010 12:10 am | |
| - ^misbтb написа:
- Помислих, че е дошла в Бъглария, но няма значение.
Слушала съм албума и е невероятен! И аз така си помислих ;дд иначе албума е супер! | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Майли Сайръс стъпи в България | |
| |
|