| Коледна Акция - Спаси форума! | |
|
+8...:СиС:... rozaLie xCole Obsessedx Lostinpaiinn.xx - llevame eddy littlequeenn chelssie; 12 posters |
Автор | Съобщение |
---|
chelssie; звездичка..*
Брой мнения : 2019 Рок точки : 2973 Регистриран на : 14.05.2009 Age : 28 Местожителство : Видин
| Заглавие: Коледна Акция - Спаси форума! Пон Дек 07, 2009 12:24 am | |
| Е, ето първата ни възможност да покажем, че нашият форум е наистина толкова добър, колкото ни се иска да е! Коледа предстои, нека се възползваме, остава вече по-малко от месец, но все пак имаме време да подготвим толкова неща за Бъдни вечер, за Коледа и Нова Година! И да направим така, че всеки да влиза по празниците и да не му се излиза от форума, така, както направихте и със дизайна. Първо, искам да поздравя Лили и Дени за страхотната работа! Наистина сте се справили чудесно. Но да се върнем към темата, каква точно е идеята ми за коледната акция!? ..Всеки ще може да изяви своят талант. Ще направим конкурси за най-добри коледни графики, аватари, снимки, песни, текстове, стихотворения и истории. Като цяло във всичко, което ще правим ще присъства Коледата. И понеже сме на училище и много хора се оплакват, че не могат да влизат през седмицата, коледната ваканция ще ни помогне също. През останалото време тези, които искат да помогнат с Коледната Акция ще влизат когато могат, а нека останалите да навестяват форума събота и неделя, когато и да е! Поне малко свободно време трябва да имате.. Може да се събираме в точно определен час в коледната чат стая, която също може да направим! Ще се забавляваме и ще организираме и още идеи за Коледа. Така малко по малко потребителите ще се сплотят и както се казва "На Коледа стават чудеса! " ..Когато ми хрумна тази идея си казах, че е прекалено хубаво, за да е истина, но като се замислиш е възможно, вие, как мислите? .. Предложете още неща.. Всеки има въображение!
целувки, Челс.
| |
|
| |
littlequeenn жiк-так^^
Брой мнения : 3039 Рок точки : 3212 Регистриран на : 11.07.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Коледна Акция - Спаси форума! Пон Дек 07, 2009 12:37 am | |
| Челс, благодаря ти, че направи тази тема! Всеки иска да помогне с нещо, но не прави нищо! Нека повдигнем коледното настроение в форума! Нека той живне, се едно е лято! Нека всички направим всичко по силите си, за да се р азвие форума отново! Коледа наближава, както каза Челси. Надявам се форума отново да се качи на лице, да бъде весел, готин и пълен с потребители и веселби! | |
|
| |
eddy Admin
Брой мнения : 1035 Рок точки : 1042 Регистриран на : 14.01.2009 Age : 31 Местожителство : Програма "Спаси Форума"
| Заглавие: Re: Коледна Акция - Спаси форума! Пон Дек 07, 2009 12:47 am | |
| И аз съм с вас! Ще направя каквото мога да помогна на нашия форум.
Не пиши отделно знаците от думите, които са пред тях! Ал | |
|
| |
- llevame JONAS
Брой мнения : 605 Рок точки : 856 Регистриран на : 28.06.2009 Age : 28
| |
| |
Lostinpaiinn.xx [*Selly Fan*]^
Брой мнения : 1748 Рок точки : 1783 Регистриран на : 18.05.2009
| Заглавие: Re: Коледна Акция - Спаси форума! Пон Дек 07, 2009 2:56 am | |
| Аз също съм с вас!! Браво на Челс за идеята!! Ще помогна с каквото мога!! : ) | |
|
| |
xCole Obsessedx Chad Dylan Cooper Fan<33
Брой мнения : 2084 Рок точки : 2104 Регистриран на : 18.02.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Коледна Акция - Спаси форума! Пон Дек 07, 2009 3:03 am | |
| Аз няма да бъда от тези дето казват "Кажете ми с какво да помогна!"... Предлагам да се направи категория с под-категории за всеки конкурс. Също предлагам и да се направи коледна програма в "Рок ТВ". Вие какво мислите по тази идея? | |
|
| |
rozaLie Your time is up, my time is now.. [music]
Брой мнения : 966 Рок точки : 1120 Регистриран на : 27.08.2009
| Заглавие: Re: Коледна Акция - Спаси форума! Пон Дек 07, 2009 3:13 am | |
| Първо, мисля че трябав да се развият останалите "програми" в Рок ТВ.. Кой се е заел със сериалите? Ами кой е новинарят? Ами шоутата? Никой не се е заел... а то още да се правят.. Няма смисъл да се направи още един "канал" след като тези 3 не са развити! | |
|
| |
xCole Obsessedx Chad Dylan Cooper Fan<33
Брой мнения : 2084 Рок точки : 2104 Регистриран на : 18.02.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Коледна Акция - Спаси форума! Пон Дек 07, 2009 3:16 am | |
| Аз сега ще се каня да правя Скеч 2 за "Смешниците", но за останалите предавания не отговарям! Сигурно за новините аз ще отговарям... | |
|
| |
rozaLie Your time is up, my time is now.. [music]
Брой мнения : 966 Рок точки : 1120 Регистриран на : 27.08.2009
| Заглавие: Re: Коледна Акция - Спаси форума! Пон Дек 07, 2009 3:18 am | |
| Може и аз да се захвана с новините, но при условие, че ще се четат и коментират. Ако просто поствам новини и никой не пише, ДОРИ поглежда.. няма смисъл. | |
|
| |
littlequeenn жiк-так^^
| Заглавие: Re: Коледна Акция - Спаси форума! Пон Дек 07, 2009 4:18 am | |
| В момента сериялът се прави. За него сме се заели аз и Лили. Скоро ще бъде качен трети епизод. | |
|
| |
...:СиС:... Taylor Lautner <33
Брой мнения : 1455 Рок точки : 1477 Регистриран на : 04.05.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Коледна Акция - Спаси форума! Пон Дек 07, 2009 2:29 pm | |
| Браво на Челс за идеята!Наистина е много добра!Мисля че всичи от нас имат Коледен дух и ще им стане много по-приятно,ако се организира Коледна акция... | |
|
| |
chelssie; звездичка..*
Брой мнения : 2019 Рок точки : 2973 Регистриран на : 14.05.2009 Age : 28 Местожителство : Видин
| Заглавие: Re: Коледна Акция - Спаси форума! Вто Дек 08, 2009 2:45 am | |
| ОЩЕ ИДЕИ! ... Снощи ми хрумна още нещо.. и понеже знам, че някои от нас обичат да пишат, включително и аз, реших, че ще бъде страхотно ако всички покажем уменията си. За какво говоря ли!? : Всеки ще си измисли ако не няколко, то само една история. (тези, които искат да пишат, ние ще бъдем "писателите" на форума хД) След като си измисли герои и някаква случка, то трябва да състави интересно ИНТРО, така че да стане истересно за читателите. Ще се гласува и ще се избират най-интересните истории, които може да се побликуват (отделните глави) в Рок ТВ! И казвам историИ, защото мисля, че ще е най-хубаво да са няколко, а не една.. ще има по-голям интерес, не мислите ли?.. ... Има и още! Една игра, която измислихме със Лили за да си запълваме времето. После я играхме няколко дни подред (Аз, Лили и Ири) и винаги ни оправяше настроението, след което ни хващаше лигата, но това е друг въпрос. Значи така.. В Играта могат да участват всички от форума, колкото повече, толкова по-добре. Всеки ден ще се избира по един човек от всички нас, на който се поставя задача или по-точно РОЛЯ. Той трябва да се превъплати във тази роля и всички останали да намислят въпроси и да интервюират същият този човек. Така той трябва да отговори от името на тази роля, която му е поставена за задача. Примерно ти трябва да станеш баба Яга и един те пита колко брадавици имаш, а ти да кажеш, че не виждаш нищо от тях и, че не знаеш колко са, нещо такова. Така става доста забавно.. надявам се да ви хареса. | |
|
| |
hayden` JONAS
Брой мнения : 509 Рок точки : 458 Регистриран на : 26.02.2009
| Заглавие: Re: Коледна Акция - Спаси форума! Съб Дек 12, 2009 7:19 pm | |
| Аз съм с вас,коледната акция на Челси ми харесва много ! | |
|
| |
littlequeenn жiк-так^^
| Заглавие: Re: Коледна Акция - Спаси форума! Вто Дек 15, 2009 5:32 pm | |
| Идеята на Челс е чудесна, и се надявам скоро да се усъществи. | |
|
| |
littlequeenn жiк-так^^
| Заглавие: Re: Коледна Акция - Спаси форума! Сря Дек 16, 2009 1:27 am | |
| Мина време.. Мина-Замина. Па никой не пише! Хора, стегнетесе! .... | |
|
| |
hayden` JONAS
Брой мнения : 509 Рок точки : 458 Регистриран на : 26.02.2009
| Заглавие: Re: Коледна Акция - Спаси форума! Сря Дек 16, 2009 7:16 am | |
| То май няма да с епише повече в тоя форум.Личи си че има 5,6 верни фенчета тука в тоя форум.Идеи даваме много ама не правим нищо . | |
|
| |
The Pretty.Little.Liar `Bionic*
Брой мнения : 1282 Рок точки : 1414 Регистриран на : 30.03.2009 Age : 28 Местожителство : Moulin Rouge
| Заглавие: Re: Коледна Акция - Спаси форума! Съб Дек 19, 2009 7:38 pm | |
| И аз съм с Вас,само кажете с какво мога да помогна! | |
|
| |
P!NK JONA*
Брой мнения : 231 Рок точки : 194 Регистриран на : 03.03.2009 Age : 32
| Заглавие: Re: Коледна Акция - Спаси форума! Нед Яну 03, 2010 7:23 am | |
| Не съм редовна потребителка но ще кажа само : " Хора,много се филмирате ...коледна акция ,спаси форума и накрая нищо неправите.Всички ви мислеха за най-верните фенове,а то се оказа че сте най несериозните !" | |
|
| |
supernational JONA*
Брой мнения : 282 Рок точки : 230 Регистриран на : 02.03.2009
| Заглавие: Re: Коледна Акция - Спаси форума! Нед Яну 10, 2010 7:38 pm | |
| Коледната акция не помогна..видяхме всички!Не съм редовна и няма да споря с никои и да обеждавам че съм редовна ...но хора тва не ви е форум да се карате,а да направим всичко възможно да го спасим. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Коледна Акция - Спаси форума! | |
| |
|
| |
| Коледна Акция - Спаси форума! | |
|