Official Bg CampRock.NiceBoards.Net *Have Fun! |
|
| Кастинг за водещи | |
|
+3- llevame chelssie; rozaLie 7 posters | Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Your time is up, my time is now.. [music]
Брой мнения : 966 Рок точки : 1120 Регистриран на : 27.08.2009
| | | | chelssie; звездичка..*
Брой мнения : 2019 Рок точки : 2973 Регистриран на : 14.05.2009 Age : 28 Местожителство : Видин
| Заглавие: Re: Кастинг за водещи Вто Ное 10, 2009 7:41 am | |
| Веднъж с още едни момичета чакахме Деми да дойде в 3 часа през нощта на някакъв лайв чат. И понеже се лигавихме цял ден и бяхме изморени решихме да отидем да четем книги и уж си навихме часовниците. Аз съм заспала, а Бени постоянно пъшкала и охкала и само казваха : Ох, ако можеше Деми да ми оправи стаята.. Веднъж с Кали в темата с игрите си измисляхме, че сме спечелили 1 млн. долара и сме станали милионерки. Правехме партита и канехме звезди на гости. Беше много забавно! А за кастинга, да , искам да стана водеща, защото: 1. Познавам повечето хора от форума и мога лесно да намирам забавни случки с тях. 2. Знам много вицове, лафове, смешни истории. 3. Мисля, че имам нужното чувство за хумор. 4.Все пак тук сме, за да се забавляваме! | |
| | | rozaLie Your time is up, my time is now.. [music]
| | | | - llevame JONAS
Брой мнения : 605 Рок точки : 856 Регистриран на : 28.06.2009 Age : 28
| | | | rozaLie Your time is up, my time is now.. [music]
| Заглавие: Re: Кастинг за водещи Вто Ное 10, 2009 8:00 pm | |
| Ами.. задачката моля. | |
| | | Lostinpaiinn.xx [*Selly Fan*]^
Брой мнения : 1748 Рок точки : 1783 Регистриран на : 18.05.2009
| Заглавие: Re: Кастинг за водещи Нед Ное 29, 2009 12:28 am | |
| Мм тук нали уж се избра водещ,защо никой ни пише? На мен лично това ще ми е много интересно. | |
| | | xCole Obsessedx Chad Dylan Cooper Fan<33
Брой мнения : 2084 Рок точки : 2104 Регистриран на : 18.02.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Кастинг за водещи Нед Ное 29, 2009 2:00 am | |
| - smiley_ написа:
- Мм тук нали уж се избра водещ,защо никой ни пише? На мен лично това ще ми е много интересно.
Трябва поне още един водещ за да започне предаването. | |
| | | Lostinpaiinn.xx [*Selly Fan*]^
Брой мнения : 1748 Рок точки : 1783 Регистриран на : 18.05.2009
| Заглавие: Re: Кастинг за водещи Нед Ное 29, 2009 5:13 pm | |
| Еми тя Венито се кандидатира ама не е написала това което се иска! | |
| | | - the mad hatter's girl. vanity fair;
Брой мнения : 2073 Рок точки : 2134 Регистриран на : 02.07.2009 Age : 27 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Кастинг за водещи Нед Ное 29, 2009 6:10 pm | |
| Хайде аз да запълня мястото.. стига да ме одобрите. (:
Защо искам да участвам като водещ в това предаване? Една от причините е, че ще ми е много приятно да работя с Челси. ^___^ Беше забавно, когато с нея, Бени и Руми се лигавехме, измисляхме си истории по игрити, както тя каза.. Но сега не е времето, нито мястото за изказване на такива мисли. (; ..Ох, разчувствах се. *взима кърпичката и си избърсва очите, навлажнени от хубавите спомени* Та така, второ. мисля, че с Челс ще се сработим и ще измислим голми, щури, идиотски, но и много забавни глупости. (сън) Трето, хмм, уейт ъ минет *напряга си мозъка* ... мисля, че ще бъде забавно, както за нас, така и за "зрителите". :) Четвърто и последно, но не на последно място по важност... Форума има нужда да живне. И за да се осъществи, поне 3-4 от многото (подчертавам) потребители влизащи на ден напишат 5-6 реда с безмислени глупости за кастингите в Рок ТВ. И после идва забавното..
ПП. Тези редове ги написах за пет минутки. Замислете се, не е толкова трудно и вие да напишете нещо такова. | |
| | | rozaLie Your time is up, my time is now.. [music]
| Заглавие: Re: Кастинг за водещи Нед Ное 29, 2009 6:33 pm | |
| Одобрена. Очаквам първият епизод! | |
| | | - the mad hatter's girl. vanity fair;
Брой мнения : 2073 Рок точки : 2134 Регистриран на : 02.07.2009 Age : 27 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Кастинг за водещи Нед Ное 29, 2009 6:49 pm | |
| Ами ще видим да се разберем с Челс и да го направим. ^^ | |
| | | chelssie; звездичка..*
Брой мнения : 2019 Рок точки : 2973 Регистриран на : 14.05.2009 Age : 28 Местожителство : Видин
| | | | ladyrauhl
Брой мнения : 1 Рок точки : 1 Регистриран на : 06.05.2010
| Заглавие: Re: Кастинг за водещи Чет Май 06, 2010 3:29 am | |
| Брей, ами аз като гледам съм закъсняла със светлинни години. И все пак обичам като попадна на нещо интересно да си оставя калната стъпка. Ами да започвам, а? Само на 15 съм (скоро 16 хаха) обаче имам куп щурави преживявания с най-добрата си приятелка. Тук мисля да изложа само две-три от тях. Най-ненормалното нещо, за което се сещам е наводнение на апартамент. Рано през деня нещо леко ѝ се посръднах и отидох в тоалетната, заключих се, но аз всъщност трябваше да ида до тоалетната (разбирате ме, надявам се). Тя обаче си помисли, че нарочно отидох и дойде, започна да дърпа бравата. След известно време желязната брава останала в ръката ѝ. И така мина се деня, възрастните отидоха нощна смяна на работа, а ние останахме двете сами в апартамента в София. Вечерта правихме каквото правихме, аз по едно време наистина се обидих и този път наистина нарочно се заключих в тоалетната. Приятелката ми дойде пред тоалетната и почна да ми говори, заплаши че ще направи гьол пред врата, но всъщност това, което предстоеше беше далеч по-лошо! Изляла, моля ви се, половин литър вода и половин литър веро някакво Pur, ако не се лъжа.. Излизам- стъпвам в същинско мини езерце! Ще трябва да почистим, но ставаше все по-трудно тъй като езерцето напъваше да става река. На отсрещната стена имаше гипсокартон, който не биваше да се мокри...та трябваше да го поместим. Ами, тежичко си беше! Понеже това стана прекалено дълго ще кажа още само, че чистенето беше в периода полунощ - 3 часа. Имаше велик клип заснет, но за жалост го изгубихме...Но пък спомена винаги ще си остане да ми мокри сърцето с вода и веро, все едно съм чиния, която чака да бъде измита. И за другите спомени няма да пиша, че това стана прекалено дълго...ама са множко! Накратко - губили сме се в собствения си квартал, вземали са ни за близначки, били сме на косъм да се озовен в циганския квартал без дори да подозираме, ходили сме по инцидент до люлин, и т.н. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Кастинг за водещи | |
| |
| | | | Кастинг за водещи | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|