Official Bg CampRock.NiceBoards.Net *Have Fun! |
|
| Интервю с Йори | |
| | Автор | Съобщение |
---|
- the mad hatter's girl. vanity fair;
Брой мнения : 2073 Рок точки : 2134 Регистриран на : 02.07.2009 Age : 27 Местожителство : София
| Заглавие: Интервю с Йори Пет Окт 16, 2009 1:58 am | |
| ;дд .. *геройчето, което Кали в момента описва еее.. Йори!* Да, точно така.. *говори унило, с лек сърказъм* ..познахте. Това съм аз. Спечелихте.. един морков от Зайо.
Всички ме познавате.. Аз съм сивото магаренце, живеещо в къщичката от дървени пръчки. Често се случва Тигъра да я разруши.. с подскоците си. Но за щастие, когато къщата ми бъде разрушена, Мечо Пух и останалите се опитват да ми помогнат.. не с голям успех. *говори унило.. отново*
Знаете ли, понякога се случва да си загубя опашката.. не е приятно. *каза тъжно* Но пък скоро не е имало земетресение.. *това прозвъча малко по-бодро и магаренцето леко се усмихна*
Задавайте въпросите си.. *и това прозвуча.. хмм.. бодро. Но усмивката беше крива, породена от чуденето, какви ли ще са въпросите..* | |
| | | bonnie HP obsessed. <3
Брой мнения : 1763 Рок точки : 2211 Регистриран на : 30.07.2009 Age : 105 Местожителство : На тавана в кошницата (:
| | | | - the mad hatter's girl. vanity fair;
Брой мнения : 2073 Рок точки : 2134 Регистриран на : 02.07.2009 Age : 27 Местожителство : София
| | | | xCole Obsessedx Chad Dylan Cooper Fan<33
Брой мнения : 2084 Рок точки : 2104 Регистриран на : 18.02.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Интервю с Йори Пет Окт 16, 2009 2:46 am | |
| Тъй като се носят слухове, че си си изгубил опашката искам да попитам дали я намери? | |
| | | - the mad hatter's girl. vanity fair;
| Заглавие: Re: Интервю с Йори Пет Окт 16, 2009 2:51 am | |
| Да, намерих я. *казва с отнесен тон, опитва се да погледне опашката си. Просто за да види, дали си е на място..* | |
Брой мнения : 1763 Рок точки : 2211 Регистриран на : 30.07.2009 Age : 105 Местожителство : На тавана в кошницата (:
| | | | - the mad hatter's girl. vanity fair;
| Заглавие: Re: Интервю с Йори Пет Окт 16, 2009 3:12 am | |
| Лениво?! Добре.. *отговаря с тъжен тон, въздъхва..* ..премълчавам си. Но не искам възприятието за мен да е такова. Хмм, да, готин е. Ама да не ми намекваш нещо? *гледа.. не съвсем вярващо* .. Благодаря, знаех си, че съм младичък, не съм се запускал.. А за въпроса.. *озърта се, плахо отговаря* .. Честно, харесва ми.. класиката! Световните композитори гений, също и балетни постановки.. :} | |
| Заглавие: Re: Интервю с Йори Пет Окт 16, 2009 3:15 am | |
| - dakota^^ написа:
- Лениво?! Добре.. *отговаря с тъжен тон, въздъхва..* ..премълчавам си. Но не искам възприятието за мен да е такова. Хмм, да, готин е. Ама да не ми намекваш нещо? *гледа.. не съвсем вярващо* .. Благодаря, знаех си, че съм младичък, не съм се запускал.. А за въпроса.. *озърта се, плахо отговаря* .. Честно, харесва ми.. класиката! Световните композитори гений, също и балетни постановки.. :}
Съжалявам, ако съм те засегнала, Йори. Наистина, не беше това целта ми. И не. Нищо не намеквам. А как са Мечо Пух, Тигър и другите твои приятели? | |
| | | - the mad hatter's girl. vanity fair;
| Заглавие: Re: Интервю с Йори Пет Окт 16, 2009 3:29 am | |
| Благодаря, извинението е прието. *вече с по-мил тон, не толкова унило, даже усмихнато, продължава* : .. Мечо Пух, Тигъра, Зайо, Бухала, Кенга, Ру, Прасчо.. Кристофър Робин.. добре са. Помагаме си в трудни моменти, ние сме едно голямо щастливо семейство. | |
| | | xCole Obsessedx Chad Dylan Cooper Fan<33
Брой мнения : 2084 Рок точки : 2104 Регистриран на : 18.02.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Интервю с Йори Съб Окт 31, 2009 4:02 am | |
| Йори, ти помагаш ли някои пъти на Мечо Пух с неговите шантави идеи как да се добере до мед? Според мен е така, но само ти си знаеш. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Интервю с Йори | |
| |
| | | | Интервю с Йори | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|