Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Official Bg CampRock.NiceBoards.Net *Have Fun!

ИндексПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Интервю с Йори

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
- the mad hatter's girl.
vanity fair;
- the mad hatter's girl.

Брой мнения : 2073
Рок точки : 2134
Местожителство : София

Интервю с Йори Empty
ПисанеЗаглавие: Интервю с Йори   Интервю с Йори Icon_minitimeПет Окт 16, 2009 1:58 am

;дд .. *геройчето, което Кали в момента описва еее.. Йори!*

Да, точно така.. *говори унило, с лек сърказъм* ..познахте. Това съм аз. Спечелихте.. един морков от Зайо.

Всички ме познавате.. Аз съм сивото магаренце, живеещо в къщичката от дървени пръчки. Често се случва Тигъра да я разруши.. с подскоците си. Но за щастие, когато къщата ми бъде разрушена, Мечо Пух и останалите се опитват да ми помогнат.. не с голям успех. *говори унило.. отново*

Знаете ли, понякога се случва да си загубя опашката.. не е приятно. *каза тъжно* Но пък скоро не е имало земетресение.. *това прозвъча малко по-бодро и магаренцето леко се усмихна*

Задавайте въпросите си.. *и това прозвуча.. хмм.. бодро. Но усмивката беше крива, породена от чуденето, какви ли ще са въпросите..*
Върнете се в началото Go down
bonnie
HP obsessed. <3
bonnie

Брой мнения : 1763
Рок точки : 2211
Местожителство : На тавана в кошницата (:

Интервю с Йори Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Интервю с Йори   Интервю с Йори Icon_minitimeПет Окт 16, 2009 2:07 am

Йеее!! Йори, ти си пич, от мен да знаеш! Приличаш ми много на Володя Стоянов, знаеш ли го? Та, моя лекичък въпросец: по дяволите, на колко си години? Все се чудя и не мога да разбера! Hmmm
- the mad hatter's girl.
vanity fair;
- the mad hatter's girl.

Интервю с Йори Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Интервю с Йори   Интервю с Йори Icon_minitimeПет Окт 16, 2009 2:28 am

Благодаря.. Не. Не го знам Володя Стоянов. *гледа тъжно, не иска да е необразовано магаренце.. Какво ще си помислят хората тогава?!* Кой е, кажи..?
А за въпроса.. доколкото си спомням.. съм на осемдесет и три години. Но изглеждам млад нали? *вече с малко по-бодро настроение, с повишено самочувстеие..* .. Shifty ..
xCole Obsessedx
Chad Dylan Cooper Fan<33
xCole Obsessedx

Брой мнения : 2084
Рок точки : 2104

Интервю с Йори Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Интервю с Йори   Интервю с Йори Icon_minitimeПет Окт 16, 2009 2:46 am

Тъй като се носят слухове, че си си изгубил опашката искам да попитам дали я намери?
http://www.camp-rock-online.org/
- the mad hatter's girl.
vanity fair;
- the mad hatter's girl.

Интервю с Йори Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Интервю с Йори   Интервю с Йори Icon_minitimeПет Окт 16, 2009 2:51 am

Да, намерих я. *казва с отнесен тон, опитва се да погледне опашката си. Просто за да види, дали си е на място..*
bonnie
HP obsessed. <3
bonnie

Интервю с Йори Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Интервю с Йори   Интервю с Йори Icon_minitimeПет Окт 16, 2009 2:52 am

dakota^^ написа:
Благодаря.. Не. Не го знам Володя Стоянов. *гледа тъжно, не иска да е необразовано магаренце.. Какво ще си помислят хората тогава?!* Кой е, кажи..?
А за въпроса.. доколкото си спомням.. съм на осемдесет и три години. Но изглеждам млад нали? *вече с малко по-бодро настроение, с повишено самочувстеие..* .. Shifty ..

Ооо! И той говори бавно и лениво като теб! Голям пич е и той... мхм! Ето го: http://vbox7.com/play:3f7ffcb6&al=1&vid= . Много е готин (по характер, нали разбираш ;д ), нали? Интервю с Йори 66525 И да, изглеждаш млад! А имам и друг въпрос. Каква музика слушаш, мое мило магаренце? ^^
- the mad hatter's girl.
vanity fair;
- the mad hatter's girl.

Интервю с Йори Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Интервю с Йори   Интервю с Йори Icon_minitimeПет Окт 16, 2009 3:12 am

Лениво?! Добре.. *отговаря с тъжен тон, въздъхва..* ..премълчавам си. Но не искам възприятието за мен да е такова. Хмм, да, готин е. Ама да не ми намекваш нещо? *гледа.. не съвсем вярващо* Huh Look .. Благодаря, знаех си, че съм младичък, не съм се запускал.. А за въпроса.. *озърта се, плахо отговаря* .. Честно, харесва ми.. класиката! Световните композитори гений, също и балетни постановки.. :}
bonnie
HP obsessed. <3
bonnie

Интервю с Йори Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Интервю с Йори   Интервю с Йори Icon_minitimeПет Окт 16, 2009 3:15 am

dakota^^ написа:
Лениво?! Добре.. *отговаря с тъжен тон, въздъхва..* ..премълчавам си. Но не искам възприятието за мен да е такова. Хмм, да, готин е. Ама да не ми намекваш нещо? *гледа.. не съвсем вярващо* Huh Look .. Благодаря, знаех си, че съм младичък, не съм се запускал.. А за въпроса.. *озърта се, плахо отговаря* .. Честно, харесва ми.. класиката! Световните композитори гений, също и балетни постановки.. :}

Съжалявам, ако съм те засегнала, Йори. Наистина, не беше това целта ми. No И не. Нищо не намеквам. А как са Мечо Пух, Тигър и другите твои приятели? Baby
- the mad hatter's girl.
vanity fair;
- the mad hatter's girl.

Интервю с Йори Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Интервю с Йори   Интервю с Йори Icon_minitimeПет Окт 16, 2009 3:29 am

Благодаря, извинението е прието. *вече с по-мил тон, не толкова унило, даже усмихнато, продължава* : .. Мечо Пух, Тигъра, Зайо, Бухала, Кенга, Ру, Прасчо.. Кристофър Робин.. добре са. Помагаме си в трудни моменти, ние сме едно голямо щастливо семейство. Look Интервю с Йори 641279
xCole Obsessedx
Chad Dylan Cooper Fan<33
xCole Obsessedx

Брой мнения : 2084
Рок точки : 2104

Интервю с Йори Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Интервю с Йори   Интервю с Йори Icon_minitimeСъб Окт 31, 2009 4:02 am

Йори, ти помагаш ли някои пъти на Мечо Пух с неговите шантави идеи как да се добере до мед? Според мен е така, но само ти си знаеш.
http://www.camp-rock-online.org/
Sponsored content

Интервю с Йори Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Интервю с Йори   Интервю с Йори Icon_minitime

Интервю с Йори
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Забавления :: Игри :: Интервюта-
Идете на: