Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Official Bg CampRock.NiceBoards.Net *Have Fun!

ИндексПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Интервюто с Луна

Go down 
5 posters
АвторСъобщение
bonnie
HP obsessed. <3
bonnie

Брой мнения : 1763
Рок точки : 2211
Местожителство : На тавана в кошницата (:

Интервюто с Луна Empty
ПисанеЗаглавие: Интервюто с Луна   Интервюто с Луна Icon_minitimeПет Окт 16, 2009 1:12 am

*Лили си представя, че е Луна... Камера - работи. Светлини - също. "Представяне", първи дубъл-екшън!*

*говори отнесено* Здрасти! Ъм.. Аз съм Луна. Предполагам ме знаете. Приятелката на Хари, с нагънаторогите шнерхелоподобни квакльовци. Странно, вчера намерих един. Сега си играя с него. Казва се Гризли-Мризли-ах-колко-си-сладък. Roll eyes Сега чувам и храстите отвън. И малките тотривчета, как лазят навън в тревата. Интервюто с Луна 983558

Може да задавате въпросите си. И не казвайте, че в описанието ми няма смисъл. Има, просто флошските елфи са влезли в главата ви и подсъзнателно ви баламосват. *усмихва се отнесено, сяда на един стол и си играе с нагънаторогия шнерхелоподобен квакльовец*
Върнете се в началото Go down
oxie.
obsessed.
oxie.

Брой мнения : 2434
Рок точки : 3926

Интервюто с Луна Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Интервюто с Луна   Интервюто с Луна Icon_minitimeПет Окт 16, 2009 1:30 am

Кое е любимото ти заклинание? Интервюто с Луна 9194
bonnie
HP obsessed. <3
bonnie

Интервюто с Луна Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Интервюто с Луна   Интервюто с Луна Icon_minitimeПет Окт 16, 2009 1:33 am

obsessed.` написа:
Кое е любимото ти заклинание? Интервюто с Луна 9194

*говори отнесено.. и май няма смисъл вече да го казвам, вие ще си знаете, че тя е блейка ;д ^^* Оу, много са. Този за покровител, може би. Roll eyes
- the mad hatter's girl.
vanity fair;
- the mad hatter's girl.

Брой мнения : 2073
Рок точки : 2134
Местожителство : София

Интервюто с Луна Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Интервюто с Луна   Интервюто с Луна Icon_minitimeПет Окт 16, 2009 1:34 am

А какъв е твоят покровител? Какво най-много харесваш в него?
bonnie
HP obsessed. <3
bonnie

Интервюто с Луна Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Интервюто с Луна   Интервюто с Луна Icon_minitimeПет Окт 16, 2009 1:36 am

dakota^^ написа:
А какъв е твоят покровител? Какво най-много харесваш в него?

Втори въпрос! Уаау! Roll eyes И, покровителят ми е заек. Харесвам му това, че е заек. Обичам зайци. Белички и сладки. С големи, дълги уши. Като малка имах един. Казваше се Захари. Roll eyes
- the mad hatter's girl.
vanity fair;
- the mad hatter's girl.

Интервюто с Луна Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Интервюто с Луна   Интервюто с Луна Icon_minitimeПет Окт 16, 2009 2:34 am

Аха.. Roll eyes Какво най-много ти допада в Гризли-Мризли-ах-колко-си-сладък? Е, освен това, че е нагънаторог шнерхелоподобен квакльо..
xCole Obsessedx
Chad Dylan Cooper Fan<33
xCole Obsessedx

Брой мнения : 2084
Рок точки : 2104

Интервюто с Луна Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Интервюто с Луна   Интервюто с Луна Icon_minitimeПет Окт 16, 2009 2:39 am

Кога за първи път се прояви магията в теб?
http://www.camp-rock-online.org/
bonnie
HP obsessed. <3
bonnie

Интервюто с Луна Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Интервюто с Луна   Интервюто с Луна Icon_minitimeПет Окт 16, 2009 2:41 am

dakota^^ написа:
Аха.. Roll eyes Какво най-много ти допада в Гризли-Мризли-ах-колко-си-сладък? Е, освен това, че е нагънаторог шнерхелоподобен квакльо..

Миличък е. Харесва ми цветът му. Roll eyes Мда.. Странно, от къде ми хрумна това име? Сигурно има буря на орионски магнитни полета. Roll eyes
bonnie
HP obsessed. <3
bonnie

Интервюто с Луна Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Интервюто с Луна   Интервюто с Луна Icon_minitimeПет Окт 16, 2009 2:42 am

All' написа:
Кога за първи път се прояви магията в теб?

Хм.. Не помня, бях доста малка. Аз съм късопаметна. Уаау! Lol Roll eyes Татко ми е казвал, че се е появила на 1 годинка. Едва ли ще ме лъже. Интервюто с Луна 147470
- the mad hatter's girl.
vanity fair;
- the mad hatter's girl.

Интервюто с Луна Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Интервюто с Луна   Интервюто с Луна Icon_minitimeПет Окт 16, 2009 2:44 am

bonnie написа:
dakota^^ написа:

Миличък е. Харесва ми цветът му. Roll eyes Мда.. Странно, от къде ми хрумна това име? Сигурно има буря на орионски магнитни полета. Roll eyes

А какъв е цветът му? Би ли могла да ни го опишеш по-подробно?
bonnie
HP obsessed. <3
bonnie

Интервюто с Луна Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Интервюто с Луна   Интервюто с Луна Icon_minitimeПет Окт 16, 2009 2:47 am

dakota^^ написа:
bonnie написа:
dakota^^ написа:

А какъв е цветът му? Би ли могла да ни го опишеш по-подробно?

Оу. Разбира се! Той ее... рогата му са кафеви на зелени точки, а тялото му е цялото жълто. ^^
- the mad hatter's girl.
vanity fair;
- the mad hatter's girl.

Интервюто с Луна Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Интервюто с Луна   Интервюто с Луна Icon_minitimeПет Окт 16, 2009 10:54 pm

Cute.^^ Та, сега ще те попитам нещо малко по-лично.. Луна, боядисваш ли се или това е естественият цвят на косата ти? А удължавала ли си косата си с магия? Има ли нещо във външния си вид, което не харесваш?
- llevame
JONAS
- llevame

Брой мнения : 605
Рок точки : 856

Интервюто с Луна Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Интервюто с Луна   Интервюто с Луна Icon_minitimeСъб Окт 17, 2009 12:38 am

Имам един въпрос...Как си научила тези всички магий или просто си си ги записала на листче ;дд/тфа за листчето е базик :)/
bonnie
HP obsessed. <3
bonnie

Интервюто с Луна Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Интервюто с Луна   Интервюто с Луна Icon_minitimeСъб Окт 17, 2009 7:54 pm

dakota^^ написа:
Cute.^^ Та, сега ще те попитам нещо малко по-лично.. Луна, боядисваш ли се или това е естественият цвят на косата ти? А удължавала ли си косата си с магия? Има ли нещо във външния си вид, което не харесваш?

Не. Няма такова нещо. Защо си помисли всичко това? Roll eyes

И, не знам. Ашонските малки буби сигурно ми помагат. Просто са се запаметили в ума ми (магиите). Нямам лисчета. Roll eyes
xCole Obsessedx
Chad Dylan Cooper Fan<33
xCole Obsessedx

Брой мнения : 2084
Рок точки : 2104

Интервюто с Луна Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Интервюто с Луна   Интервюто с Луна Icon_minitimeСъб Окт 31, 2009 3:59 am

Луна, познаваш ли перфитските дракони? Чувала съм, че са редки животни.
http://www.camp-rock-online.org/
Sponsored content

Интервюто с Луна Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Интервюто с Луна   Интервюто с Луна Icon_minitime

Интервюто с Луна
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Забавления :: Игри :: Интервюта-
Идете на: