albenii Admin
Брой мнения : 3921 Рок точки : 5133 Регистриран на : 01.03.2009 Age : 29 Местожителство : Етрополе
| Заглавие: Дъщерята на Елиза Пет Сеп 04, 2009 6:56 pm | |
| Продължението на историята на хитовия италиански сериал "Елиза" зрителите на bTV ще проследят в третия сезон на сериала, озаглавен "Дъщерята на Елиза".
Декорът и стилистиката ще запазят романтичното излъчване на Наполеоновата епоха, но главните герои ще бъдат различни, тъй като така те ще запазят очарованието на младостта в лицето на дъщерята на Елиза и нейния любим.
"Дъщерята на Елиза" е сериал, разкриващ историята на една голяма любов. Главните герои са Аниезе и Андреа – двама млади, които се срещат, влюбват се един в друг и са готови с всички сили да защитят чувството, което ги свързва. Двамата упорито и с много кураж се противопоставят на хората, които имат различни мотиви да ги разделят. Девойката Аниезе съчетава в себе си красотата и смелостта на майка си Елиза и дързостта и упоритостта на баща си Фабрицио.
Както и в предходните сезони на сериала "Елиза", и сега движеща сила е любовта, страстта и решителността на главните герои да защитават чувствата си, а целта на този сериал е да разкаже оригиналната история, без да я променя.
Главните герои на сериала не са просто млади, а много млади. Те не са познавали любовта, преди да се срещнат. Именно заради това успяват да изживеят очарованието на чувството, пламнало помежду им. Аниезе получава своята първа целувка от Андреа, а той признава, че е влюбен за първи път и е открил истинската любов в лицето на Аниезе. Историята на двамата напомня на неповторимата любов между Ромео и Жулиета.
Действието се развива през 1797 година. Затова историята е лишена от помпозността, характерна за предишния век, но разкрива зората на Наполеоновата епоха и кризата в аристократичното общество. Именно заради този факт декорът и костюмите напомнят за неокласицизма. Друг интересен момент в сериала е мистерията, която обгръща историята. Зрителите няма веднага да станат свидетели на причините, поради които любовта между Аниезе и Андреа е невъзможна, а постепенно ще научат защо няма шанс за тяхната любов. Аз постоянно го следях дори повторенията,когато ги хвана де..Но като че ли историята за Елиза ми беше малко по-интересна. | |
|
oxie. obsessed.
Брой мнения : 2434 Рок точки : 3926 Регистриран на : 07.04.2009
| Заглавие: Re: Дъщерята на Елиза Пет Сеп 04, 2009 7:05 pm | |
| Не ме кефи. Преди гледах "Елиза". | |
|
Lostinpaiinn.xx [*Selly Fan*]^
Брой мнения : 1748 Рок точки : 1783 Регистриран на : 18.05.2009
| Заглавие: Re: Дъщерята на Елиза Пет Сеп 04, 2009 7:09 pm | |
| Мм никога не съм го гледала нямам и намерение ... не ми харесва | |
|
rozaLie Your time is up, my time is now.. [music]