rozaLie Your time is up, my time is now.. [music]
Брой мнения : 966 Рок точки : 1120 Регистриран на : 27.08.2009
| Заглавие: Re: Ник отново с Майли Вто Ное 10, 2009 3:15 pm | |
| Оле боже.. темата е малко старичка .. ;д онова което написа BeBe е напълно вярно. Никой от нас, дори и тези в САЩ нямаше да зная за Джонасите, Дисни също! как мислите, че щяха да пробият? Окей, Ник има самостоятелен албум, но тогава никой нямаше да каже, че те са новите звезди. След като Майли взе Джонасите на турне и ги вкара в Дисни те станаха това, което са сега. И много ме е яд на всички като обиждате Майли, защото не осъзнавате какво е направила тя за тях! Добре, всеки с мнението си, едни я харесват, други не.. но е адски тъпо, защото всъщност тя е тази която ги направи известни. | |
|
rammstein_xx3
Брой мнения : 2 Рок точки : 2 Регистриран на : 21.02.2010
| Заглавие: Re: Ник отново с Майли Нед Фев 21, 2010 6:53 am | |
| О,боже Ник и Майли са били заедно когато са били на 12 а сега са на 17 според мен няма да се съберат пак но кой знае съдба :D . И ,да темата наистина е старичка.. | |
|
eddy Admin
Брой мнения : 1035 Рок точки : 1042 Регистриран на : 14.01.2009 Age : 31 Местожителство : Програма "Спаси Форума"
| Заглавие: Re: Ник отново с Майли Нед Фев 21, 2010 6:55 am | |
| Еми те хората забравиха форума и явно вече няма много фенове на Рок Лагера . | |
|
baraia
Брой мнения : 2 Рок точки : 2 Регистриран на : 27.06.2010
| Заглавие: Re: Ник отново с Майли Нед Юни 27, 2010 4:01 am | |
| Здравейте, Аз лично смятам, Че Ник и Селена са много по добра двойка от Ник и Майли !!!
Лично аз не харесвам този тип поведение, което има Майли, а и Селена е 1000 пъти по хубава от Майли !!! Може да е вярно, че Майли е издигнала Джонасите на върха, но в крайна сметка това вече е минало и смятам, че не е редно до се връщаме към него......
Сигурна съм, че те вече са се отблагодарили за нейната добрина и не смятам, че те трябва да правят това през целият си живот........
Според мен Ник и Селена тябва да се съберат !!! А, ако това стане аз ще бъда много щастлива!!! :D
Но пак да потчертая че нямам нищо против Майли ....... И наистина темата е малко старичка и съжалявам, че не съм я намерила по-рано!!! :( | |
|
baraia
Брой мнения : 2 Рок точки : 2 Регистриран на : 27.06.2010
| Заглавие: Re: Ник отново с Майли Чет Юли 01, 2010 7:46 pm | |
| Наскоро прочетохч че Ник и Селена са отново заедно!!! И няма да крия, че съм много щастлева !!! :) | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Ник отново с Майли | |
| |
|