Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Official Bg CampRock.NiceBoards.Net *Have Fun!

ИндексПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

SMS, Не се страхувай да мечтаеш.

Go down 
+28
shopping_mania4ka
- the mad hatter's girl.
- llevame
snoople.~
Music_fan
toni_e
Sъnshиnе
Lostinpaiinn.xx
chelssie;
Stoner_93
camprock``
oxie.
shane gray
gossipgirl~
rihannahard
Spainlove
БетС
P!NK
Obsessed
MileyCyrus
The Pretty.Little.Liar
wild_princess
Princess_Dolls
albenii
hayden`
supernational
xCole Obsessedx
eddy
32 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3
АвторСъобщение
eddy
Admin
eddy

Брой мнения : 1035
Рок точки : 1042
Местожителство : Програма "Спаси Форума"

SMS, Не се страхувай да мечтаеш. - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: SMS, Не се страхувай да мечтаеш.   SMS, Не се страхувай да мечтаеш. - Page 3 Icon_minitimeНед Апр 12, 2009 1:32 am

First topic message reminder :

SMS, Не се страхувай да мечтаеш. - Page 3 SMS

Това е историята на група младежи от висшата класа, чиито живот се променя радикално след пристигането на Еду, бедно квартално момче и дребен престъпник, сред тях. Еду е избягал от поправителното си училище, след като разбира, че баща му е бил задържан в Колумбия за притежание на дрога, и получава закрила от Кристина, известна адвокатка със силно развито чувство за социална справедливост.

Тя му дава втора възможност, но сблъскът с богатите и привилигированите му връстници е неизбежен. Особено ужасен е той с Паула, дъщерта на Кристина – интелигентно, красиво и малко капризно момиче, лидер на класа си. Но от любовта до омразата има само една крачка. А понякога и едно гадже със силно развито чувство за собственост.

Соня, приятелката на Паула, е щастлива, че след една година връзка приятелят й Алваро й предлага брак. Но скоро след това Алваро изчезва, а в последствие е открит и трупа му. Както младежите, така и родителите и учителите им са замесени в едно напрегнато разследване на мистериозното убийство, което внася нотка на трилър в историята.

Междувременно контрастът между двата свята започва да намалява с обединението на младежите около музиката със зараждащата се група на Еду, Шави, Лусия и Паула. В крайна сметка историята проявява промените в живота на група тийейджъри, които на своите 16 години едва започват да се потапят в живота.

Паула (Амая Саламанка)
16-годишна. Непокорна, недисциплинирана и лудичка, изглежда единственото, което я интересува, е да се забавлява и да харчи колкото се може повече пари от сметката на майка си. Вътре в себе си би искала да е нормален човек, силно завижда на Соня, че има пълно семейство, тъй като не е преживяла раздялата на родителите си. С Андрес е започнала връзка, която няма голямо бъдеще, но й е ясно, че докато продължава, смята да се забавлява. Заедно с приятелката си Соня определят тенденциите в училище, ако й допаднеш зле, цялото ти следване може да е истинско мъчение. Въпреки че се опитва да се разбира добре с майка си, не го постига, рано или късно все се сблъскват.

Еду (Раул Пеня)
16-годишен. Няма майка, а баща му, който е работил като преносвач на дрога ("муле") между Испания и Колумбия дълго време, сега е в затвор в Богота. Единствен син с трудно детство, Еду е израстнал на улицата и знае много за този живот. Той е дребен крадец и всъщност има много добро сърце. Няколко месеца е в изправителен център за непълнолетни заради кражба. Когато Гонсало убеждава Кристина да вземе Еду в дома си, той е потопен в една социална класа и обстановка, които не му подхождат, но към които малко по малко ще се адаптира. Той е импулсивно и емоционално момче, но също така интелигентно и чувствително, което веднага ще се свържи с аутсайдера на класа: Шави. От друга страна ще флиртува с Паула, дъщерята на Кристина и това ще му донесе неразбирателства с Андрес. Еду, като риба на сухо в този свят, в който му се налага да живее, се опитва да измъкне баща си от затвора и да го върне в Испания.

Соня (Ароа Химено)
16-годишна. Преди няколко месеца е започнала връзка с Алваро, който е малко по-голям от нея и е влязъл във военна академия. Решили са, че след като той завърши, ще се оженят. За Соня това е естествено, тъй като идва от много консервативно семейство и с знатен произход. Паула й е повече от приятелка, постоянно са заедно.

Себас (Пабло Пенедо)
Бил е в изправителното училище с Еду докато избягват заедно. За разлика от Еду, Себас продължава с лошия живот на престъпник, въпреки че ще е подкрепа за приятеля си, път за бягство от изтънчения живот.

Кристина (Лола Марчели)
40-годишна. Привлекателна и независима. Адвокат по професия и признание. Развела се е с важен френски дипломат (Лионел) преди пет години и сега има връзка с Давид, бащата на Гави, от две години и се разбират добре, защото Давид е всичко, което бившият й е нямал. Още щом завършва право, е отворила кантора заедно с приятеля си Гонсало и се е потопила в кариерата си и заради това може би е занемарила малко възпитанието на единствената си дъщеря Паула. Не разбира как адвокат с прогресивни виждания като нейните в крайна сметка е отгледала толкова лъскава дъщеря. Кристина, специализира в случи на непълнолетни, адвокат в изгубени случаи, в не един случай е ставала настойник на някой проблемен непълнолетен, докато той намери пътя си към обратното социално адаптиране. Поддържа сърдечна връзка на приятелство и колегиалност с Гонсало, но при затварянето на един от нейните клиенти, Кристина започва да го разследва.

Давид (Хавиер Албала)
На 43 години. Баща на Шави. Певец от известна група от 80-те. Той е вечният тийейджър, все още има от парите, които е спечелил в етапа си на музикант, така че се стреми да се забавлява колкото се може повече. Единственото му притеснение е синът му и ще гледа с много добри очи на приятелството му с Еду, тъй като очаква да го оживи. С Кристина има връзка, която така и не прави официална.

Лусия (Мария Кастро)
16-годишна. Интелигентна, работлива, много организирана, тя е една от най-големите отличнички в класа. Всяко интелектуално предизвикателство е лесно за нея, научила се е да свири на пиан, за да помогне на Шави с групата му. Тя е много срамежлива и затворена, малко страхлива. Тя е срамежлива красавица за звяр като Пако. Много й е трудно да общува със съучениците си, от малка има само един приятел, Шави, и всички мислят, че той е толкова странен, колкото и тя.

Андрес (Йон Гонсалес)
16-годишен. Гажде на Паула. Симпатичен, съблазнител, той е победител, постига всичко без усилия, лидер е на приятелите си, най-добрият в спортовете и в ученето (въпреки че не му отделя никакво време). За него да излиза с Паула е логично, това е част от невероятния план на живота ми, най-добрата за най-добрия. Основният му недостатък е че не може да губи, когато нещо не му се получава, излиза наяве най-грозното от характера му, той е сноб, високомерен и агресивен. Когато разкрива, че Паула има друга връзка, ще се бори да си я върне, тъй като не понася да загуби "нещо, което е негово".

Пако (Гийермо Бариентос)
16-годишен. Брат на Соня. Той е най-добрият приятел на Андрес. Още от много малки Андрес винаги го е защитавал, защото въпреки добрия си външен вид, Пако е "малко бавен" и Андрес мисли вместо него. Въпреки това Пако няма проблеми с това да си намира момичета, "когато разберат колко е глупав, вече е късно", за него това е още един спорт: да съблазнява, използва и изоставя е толкова естествен цикъл за него, както дните на седмицата. Смята Лусия за още една в списъка, поне в началото.

Шави (Марио Касас)
16-годишен. Син на известен музикант от 80-те, той е най-странното момче от класа си, държи на особения си външен вид, каквито и да последствията. Отличен музикант, той си има студио вкъщи, наследство от баща му, и мечтата му е да сформира група, но има само Лусия, която го подкрепя повече заради приятелството им, отколкото от интерес към музиката. Откакто е влязъл в гимназията, винаги е бил подиграван от съучениците си, но с времето е успял да се отчужди и да живее в собствената си черупка, под която допуска само Лусия. Понякога Адрес и Пако се преструват на него приятели, защото имат нужда от него за някои от "кретенските си експерименти".

Хуан (Антонио Ортелано)
20-годишен. Продава марихуана и хашиш на Андрес, Пако и Шави. С тяхс и разиграват сценките тип "кретен", с които се забавляват много и прекаляват, особено с Шави. Работи като сервитьор в един бар, но основният му източник на приходи е търговията с богаташчетата. Не учи, нито има желание да го прави, мисли си, че живота е кратък и трябва да го изживее максимално. След като Соня изгубва годеника си, започва връзка с нея, повеждайки я към лошия живот.

Пепе (Хесус Ройман)
50-годишен. Баща на Соня и Пако. Семейството му се радва на изобилие благодарение на уменията на Пепе в управлението на строителната му фирма.

Хулия (Алехандра Торей)
40-годишна. Хулия е приятелка на Кристина от университета. Когато се омъжва за Пепе, спира да работи.

Гонсало (Хосеп Линуеса)
40-годишен. Учил е с Кристина и сега са сътрудници в кантората. Необвързан, отдаден на работата си и на парите. Студен, безскрупулен, манипулативен, лицемер, но си е изградил безупречен образ (вълк в овча кожа). Корумпиран е от няколко години, когато е разбрал, че може да спечели много пари от пране на пари. Сега, когато Кристина започва да подозира, не се поколебава да й натресе Еду и дa направи всичко необходимо да я спре.

Луиса (Вирхиния Родригес)
Млада и невинна. Адвокатката Кристина я е приютила в дома си временно и й е помогнала с учението. Сега Кристина работи като секретарка в кантората и има връзка с Гонсало, сътрудникът на Кристина.
Върнете се в началото Go down
http://pcd-web.org/

АвторСъобщение
snoople.~
JON**
snoople.~

Брой мнения : 126
Рок точки : 136

ПисанеЗаглавие: Re: SMS, Не се страхувай да мечтаеш.   SMS, Не се страхувай да мечтаеш. - Page 3 Icon_minitimeВто Юни 30, 2009 5:11 pm

Сериала не е лош заслужава си да го гледаш поне един път.
Spainlove
JONA*
Spainlove

Брой мнения : 282
Рок точки : 262

ПисанеЗаглавие: Re: SMS, Не се страхувай да мечтаеш.   SMS, Не се страхувай да мечтаеш. - Page 3 Icon_minitimeСря Юли 01, 2009 3:36 pm

Сериала върви с пълна пара и е много яко ! Гледайте го ,зашото това са едни от последните епизоди .
- llevame
JONAS
- llevame

Брой мнения : 605
Рок точки : 856

ПисанеЗаглавие: Re: SMS, Не се страхувай да мечтаеш.   SMS, Не се страхувай да мечтаеш. - Page 3 Icon_minitimeЧет Юли 02, 2009 12:55 am

гледам го редовно не изпускам нито един епизод Queen
- the mad hatter's girl.
vanity fair;
- the mad hatter's girl.

Брой мнения : 2073
Рок точки : 2134
Местожителство : София

ПисанеЗаглавие: Re: SMS, Не се страхувай да мечтаеш.   SMS, Не се страхувай да мечтаеш. - Page 3 Icon_minitimeЧет Юли 02, 2009 4:12 am

> първо да ви се представя - викайте ми Даки (от Дакота - любимата ми актриса o_O)

>> Ми аз лично нямам мнение.. На връщана от даскало (ваканцияяя^) една приятелка винаги ми разказваше какво се случва, кои са героите.. ама аз нищо не запомних, освен имената на Еду, Паула.. и Еду и Паула ...ааа и една серия дето се цапали с боички и после ги наказали да чистят басейна *Еду и Паула* :D :cyclops: не съм привърженичка на сапунките (сериалчетата) но за убиване на време става.. ^нищо лично, не го казвам с цел да обидя тези, които гледат сериали^
gossipgirl~
JONA*
gossipgirl~

Брой мнения : 254
Рок точки : 186

ПисанеЗаглавие: Re: SMS, Не се страхувай да мечтаеш.   SMS, Не се страхувай да мечтаеш. - Page 3 Icon_minitimeЧет Юли 02, 2009 6:18 pm

Много ни е периятно Даки ,а сега по темата.Сериала е много як нищо ,че вече не го гледам често .
Spainlove
JONA*
Spainlove

Рок точки : 262

ПисанеЗаглавие: Re: SMS, Не се страхувай да мечтаеш.   SMS, Не се страхувай да мечтаеш. - Page 3 Icon_minitimeПет Юли 03, 2009 4:26 pm

Сериала е много забавен и е много тинейджарски.Мен личо много ми харесва !!!
Princess_Dolls
JON**
Princess_Dolls

Брой мнения : 169
Рок точки : 175

ПисанеЗаглавие: Re: SMS, Не се страхувай да мечтаеш.   SMS, Не се страхувай да мечтаеш. - Page 3 Icon_minitimeСъб Юли 04, 2009 4:25 pm

еЕм сериалчето си го бива,харесва ми ! Party
snoople.~
JON**
snoople.~

Брой мнения : 126
Рок точки : 136

ПисанеЗаглавие: Re: SMS, Не се страхувай да мечтаеш.   SMS, Не се страхувай да мечтаеш. - Page 3 Icon_minitimeСъб Юли 11, 2009 5:41 pm

Сериаала става все по интересен .Аз лично вече го следя !Харесва ми .
supernational
JONA*
supernational

Рок точки : 230

ПисанеЗаглавие: Re: SMS, Не се страхувай да мечтаеш.   SMS, Не се страхувай да мечтаеш. - Page 3 Icon_minitimeНед Юли 12, 2009 6:03 pm

Автограф от един от учасниците :
SMS, Не се страхувай да мечтаеш. - Page 3 Rd2rb3vvo
Princess_Dolls
JON**
Princess_Dolls

Брой мнения : 169
Рок точки : 175

ПисанеЗаглавие: Re: SMS, Не се страхувай да мечтаеш.   SMS, Не се страхувай да мечтаеш. - Page 3 Icon_minitimeВто Юли 14, 2009 11:01 pm

В момента този сериал и Ана Лия ми харесват най-много .Много зарибяващ е .
hayden`
JONAS
hayden`

Брой мнения : 509
Рок точки : 458

ПисанеЗаглавие: Re: SMS, Не се страхувай да мечтаеш.   SMS, Не се страхувай да мечтаеш. - Page 3 Icon_minitimeСъб Юли 18, 2009 5:21 am

СМС е супер сериал и няма как да не го харесвам.Браво много яко .
MileyCyrus
JONA*
MileyCyrus

Брой мнения : 220
Рок точки : 197

ПисанеЗаглавие: Re: SMS, Не се страхувай да мечтаеш.   SMS, Не се страхувай да мечтаеш. - Page 3 Icon_minitimeНед Юли 19, 2009 5:28 pm

Сериала е суперски,харесва ми като цяло !Учасниците в него са много яки и много интересни.Абе големи сладури.
shopping_mania4ka
Nick Jonas Lover
shopping_mania4ka

Брой мнения : 2070
Местожителство : Vidin

ПисанеЗаглавие: Re: SMS, Не се страхувай да мечтаеш.   SMS, Не се страхувай да мечтаеш. - Page 3 Icon_minitimeНед Юли 19, 2009 6:57 pm

не съм му фен
http://www.vbox7.com/user:shopping_mania4ka
Music_Girl_Alex
* In Love~G. *
Music_Girl_Alex

Брой мнения : 1086
Рок точки : 1158

ПисанеЗаглавие: Re: SMS, Не се страхувай да мечтаеш.   SMS, Не се страхувай да мечтаеш. - Page 3 Icon_minitimeПон Юли 20, 2009 7:29 pm

И аз не гледам сериала. Всъщност няма конкретна причина. Просто не се сещам да го пусна някой път и да го гледам. Виждам, че коментарите са все положителни. Май трябва накой път да го видя какво представлява! SMS, Не се страхувай да мечтаеш. - Page 3 147470
http://lady-gaga.go-forum.net
БетС
"Tick Tock on the clock"
БетС

Брой мнения : 1844
Рок точки : 1871

ПисанеЗаглавие: Re: SMS, Не се страхувай да мечтаеш.   SMS, Не се страхувай да мечтаеш. - Page 3 Icon_minitimeВто Юли 21, 2009 12:55 am

Мен не ме кефи серала.Гледах 2 епизода ама нищо интересно нямаше :}
Lostinpaiinn.xx
[*Selly Fan*]^
Lostinpaiinn.xx

Брой мнения : 1748
Рок точки : 1783

ПисанеЗаглавие: Re: SMS, Не се страхувай да мечтаеш.   SMS, Не се страхувай да мечтаеш. - Page 3 Icon_minitimeВто Юли 21, 2009 2:33 am

аз гледах епа който даваха днес. Мм според мен не е нищо особенно SMS, Не се страхувай да мечтаеш. - Page 3 147470
~Fleurs d'automne~
J****
~Fleurs d'automne~

Брой мнения : 33
Рок точки : 42

ПисанеЗаглавие: Re: SMS, Не се страхувай да мечтаеш.   SMS, Не се страхувай да мечтаеш. - Page 3 Icon_minitimeСъб Юли 25, 2009 9:47 pm

Страхотно сериалче. Много е зарибяващо :D
http://www.lovato.forumotion.com
MileyCyrus
JONA*
MileyCyrus

Брой мнения : 220
Рок точки : 197

ПисанеЗаглавие: Re: SMS, Не се страхувай да мечтаеш.   SMS, Не се страхувай да мечтаеш. - Page 3 Icon_minitimeНед Авг 02, 2009 6:14 am

И според мен е супер ! Много зарибява !
littlequeenn
жiк-так^^
littlequeenn

Брой мнения : 3039
Рок точки : 3212

ПисанеЗаглавие: Re: SMS, Не се страхувай да мечтаеш.   SMS, Не се страхувай да мечтаеш. - Page 3 Icon_minitimeНед Авг 02, 2009 6:17 am

MileyCyrus написа:
И според мен е супер ! Много зарибява !

мхмм...яд ме е,че не хванах началото...
...:СиС:...
Taylor Lautner <33
...:СиС:...

Брой мнения : 1455
Рок точки : 1477

ПисанеЗаглавие: Re: SMS, Не се страхувай да мечтаеш.   SMS, Не се страхувай да мечтаеш. - Page 3 Icon_minitimeНед Авг 02, 2009 8:21 pm

ми когато мога го следя,става за убиване на време :}
chelssie;
звездичка..*
chelssie;

Брой мнения : 2019
Рок точки : 2973
Местожителство : Видин

ПисанеЗаглавие: Re: SMS, Не се страхувай да мечтаеш.   SMS, Не се страхувай да мечтаеш. - Page 3 Icon_minitimeСря Авг 12, 2009 3:28 pm

Гледах го само 1 път и то беше наскоро.Може би ще продължа, защото взе, че ми хареса!
shopping_mania4ka
Nick Jonas Lover
shopping_mania4ka

Брой мнения : 2070
Местожителство : Vidin

ПисанеЗаглавие: Re: SMS, Не се страхувай да мечтаеш.   SMS, Не се страхувай да мечтаеш. - Page 3 Icon_minitimeСря Авг 12, 2009 10:36 pm

Не знам защо,но не ми харесва!Гледах го 1 път,но пак ми е безинтересен!
http://www.vbox7.com/user:shopping_mania4ka
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: SMS, Не се страхувай да мечтаеш.   SMS, Не се страхувай да мечтаеш. - Page 3 Icon_minitime

SMS, Не се страхувай да мечтаеш.
Върнете се в началото 
Страница 3 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Сериали-
Идете на: