Здравейте хора! Днес докато се ровех из нета случайно се натъкнах на нов филм- Spectacular, който всъщност се оказа имитация на Кемп Рок!Главния актьор пък са го правили по модел на Джо! Ето нещо повече за филма:
Гимназиален хор все повече губи популярността си, както и един по един повечето от членовете си. Същевременно лошото момче Нико (Nolan Gerard Funk), който е рок певец, е изхвърлен от групата си, но разбира, че всъщност по звездния му път може да има неочаквани обрати. Кортни (Tammin Sursok) - водещото момиче на хора се нуждае от нова звезда като солист, за да помогне на групата й да спечели националния шампионат и да отнеме приза от ръцете на конкурентката й Тами (Victoria Justice). Когато този невероятен дует се събира заедно, се получава рок-експлозия, която осветява сцената по невиждан дотогава начин... .
hayden` JONAS
Брой мнения : 509 Рок точки : 458 Регистриран на : 26.02.2009
Еми има го в замунда мисля че там го бях гледала. Но сигурно го има и в Арена.Потърсете го и го гледайте ( ама какви савети давам аз не съм го гледала )
JB-fenka J****
Брой мнения : 46 Рок точки : 35 Регистриран на : 15.01.2009 Age : 30
Заглавие: Re: Spectacular- Новият Camp Rock! Сря Май 06, 2009 3:41 am
Ето и трейлъра на филма
oxie. obsessed.
Брой мнения : 2434 Рок точки : 3926 Регистриран на : 07.04.2009
Заглавие: Re: Spectacular- Новият Camp Rock! Сря Май 06, 2009 4:44 am
Мс, Бети. Ще потърся и в арената.. :yes: В замундата не ми излиза нищо на мен
БетС "Tick Tock on the clock"
Брой мнения : 1844 Рок точки : 1871 Регистриран на : 22.01.2009
Заглавие: Re: Spectacular- Новият Camp Rock! Сря Май 06, 2009 4:51 am
Заглавие: Re: Spectacular- Новият Camp Rock! Сря Юли 29, 2009 4:25 am
Според мен вообще не копира. 1) В Рок Лагер не гонят Шейн от групата 2) Деми не ходи да го моли да участва с него на финала 3) Също така Мичи няма група ,а Кортни има ! 4) В Spectacular печелят награда - запис на албум ,а в Рок Лагер нищо ! 5) В Camp Rock се явяват по-отделно ,а на финала на Spectacular всички са по-групи ! 6) Рок Лагер е на Disney ,а Spectacular е на Nickelodeon ! има още много разлики ,но няма защо да ги изброявам след като то си е ясно ,че вообще сюжетите им не са еднакви :)
chelssie; звездичка..*
Брой мнения : 2019 Рок точки : 2973 Регистриран на : 14.05.2009 Age : 28 Местожителство : Видин
Заглавие: Re: Spectacular- Новият Camp Rock! Чет Авг 13, 2009 6:21 am
Историите са подобни, но все пак утре ще гледам и този филм.Изглежда интересен!
shopping_mania4ka Nick Jonas Lover
Брой мнения : 2070 Рок точки : 2134 Регистриран на : 28.06.2009 Age : 27 Местожителство : Vidin